Hoe De Eerste Dans Van De Pasgetrouwden Voor Te Bereiden

Hoe De Eerste Dans Van De Pasgetrouwden Voor Te Bereiden
Hoe De Eerste Dans Van De Pasgetrouwden Voor Te Bereiden

Video: Hoe De Eerste Dans Van De Pasgetrouwden Voor Te Bereiden

Video: Hoe De Eerste Dans Van De Pasgetrouwden Voor Te Bereiden
Video: Balletschoenen (spitzen) van WISH! | LEUK OF MEUK? 2024, Mei
Anonim

Bijna geen bruiloft, van eenvoudig tot verfijnd, is compleet zonder de eerste huwelijksdans van de pasgetrouwden. Dit is een ontroerend moment van feest, omdat de echtgenoten een dans uitvoeren voor de gasten in een nieuwe status - man en vrouw.

Hoe de eerste dans van de pasgetrouwden voor te bereiden
Hoe de eerste dans van de pasgetrouwden voor te bereiden

Het moet gezegd worden dat een moderne bruiloft je in staat stelt om onafhankelijk de muziek en het type dans te kiezen "naar jouw smaak en kleur". Het kan een wals zijn met langzame lyrische muziek of hete Latin muziek met een gepassioneerde gitaar. Keuzevrijheid voor de organisatoren van de viering. Het is goed als de pasgetrouwden op zijn minst de basis van de danskunst kennen. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze in dit geval geen probleem hebben met het uitvoeren van hun eerste dans.

Als je echter niet helemaal zeker bent van dansen, moet je niet besparen op het organiseren van een huwelijksdans en de situatie zijn gang laten gaan. Houd er rekening mee dat de pasgetrouwden tijdens het uitvoeren van een dans ongemakkelijke, meestal nieuwe schoenen dragen die uw minimale dansvaardigheden volledig kunnen verpesten, en dat u zich in een ongemakkelijke positie zult bevinden. Bovendien kan de bruid een lange, pluizige of strakke jurk dragen, wat ook de kwaliteit van de uitvoering zal beïnvloeden.

In dit opzicht is het absoluut noodzakelijk om de eerste huwelijksdans van de pasgetrouwden van tevoren te oefenen, misschien meer dan eens. Neem hiervoor contact op met professionele dansers die je helpen bij het kiezen van muziek en het opvoeren van een dans. Kies de muziek die je het leukst vindt - dit is jouw dag. Houd er echter rekening mee dat de eerste dans op een bruiloft nog steeds organisch moet passen in het algemene verloop van de viering. Om dit te doen, laat je het scenario van het komende feest zien aan de dansleraar.

Betrek de gastheer van het komende feest bij de keuze van de muzikale compositie. Enkele van de meest populaire zijn de werken van Kirkorov "Mijn enige", Kortnev "Als het niet voor jou was", "Weddingwals" van Baskov. Het is niet verboden om te kiezen voor een nummer van een buitenlandse artiest. Het is niet erg als toekomstige pasgetrouwden muziek hebben waarmee een belangrijke gebeurtenis in hun leven wordt geassocieerd. Ze was bijvoorbeeld aan het spelen op het moment van de eerste ontmoeting of kennismaking.

De keuze van de dans hangt af van de grootte van de feestzaal waarin de viering is gepland. Choreografen vragen vaak om hen de ruimte te laten zien waarin de dans zal worden uitgevoerd. Tijdens repetities is het beter om de schoenen te dragen waarin je van plan bent naar de bruiloft te gaan - dit helpt onvoorziene momenten te voorkomen.

Lukt het niet om dansles van een professional te volgen, dan kun je gebruik maken van een gratis videocursus. In dit geval moet u echter uiterst voorzichtig zijn: tijdens de training zullen de toekomstige bruid en bruidegom niemand hebben om op de onvermijdelijke fouten te wijzen. Het is beter om de dans in de feestzaal te oefenen, omdat het appartement mogelijk niet over de nodige vrije ruimte beschikt.

Welke manier je ook kiest voor jezelf, het belangrijkste is de oprechtheid van gevoelens en warmte van emoties, en niet de originaliteit en verfijning van de dans.

Aanbevolen: