Zo Vier Je - Het Jaar Van De Bosgeit

Zo Vier Je - Het Jaar Van De Bosgeit
Zo Vier Je - Het Jaar Van De Bosgeit

Video: Zo Vier Je - Het Jaar Van De Bosgeit

Video: Zo Vier Je - Het Jaar Van De Bosgeit
Video: chnnwjr 2015 2024, Maart
Anonim

Het symbool van het aankomende 2015 is de Blauwe Houten Geit. Astrologen raden aan de vakantie te vieren in een warm en gezellig gezelschap van vrienden en familie. De geit is een zachtmoedig en kalm dier; hij houdt niet van luidruchtige en drukke vakanties. Hoe het nieuwjaarsfeest op de juiste manier te organiseren, zodat het komende jaar het gezin geluk, gezondheid en voorspoed zal brengen?

Zo vier je 2015 - het jaar van de bosgeit
Zo vier je 2015 - het jaar van de bosgeit

Hoe versier je een kamer?

De houtgeit houdt niet van felle glitters en klatergoud. De nieuwjaarsdecoratie van het huis moet zo discreet en verfijnd mogelijk zijn. Het is raadzaam om dingen van hout te kopen. Dit kunnen beeldjes, houtsnijwerk, fotolijsten of bestek zijn.

Beeld
Beeld

De huidige kleuren van 2015 zijn groen en blauw. De geit houdt van groen, dus je kunt kamerplanten toevoegen aan het interieur van het huis. De voorkeur in het ontwerp van de kamer is beter voor pastel en discrete kleuren.

De meest relevante kerstversieringen: speelgoed van vilt, draad en hout. Naaldvrouwen kunnen gasten verrassen met handgebreide opengewerkte servetten.

De bel zal bijna het belangrijkste element van het komende jaar zijn. Je kunt een elegante bel boven de ingang van het huis hangen - voor geluk.

Beeld
Beeld

kerstboom

Dit jaar zou de kerstboom er wat ongewoon uit moeten zien. Het is niet nodig om heldere en glanzende enorme ballen en helder klatergoud eraan te hangen. Een geit, vooral een houten, is een zeer ingetogen dier. Ze houdt niet van opzichtige glitter. Speelgoed gemaakt van natuurlijke materialen zal dit jaar het meest relevant zijn. Ze kunnen gemakkelijk met uw eigen handen worden gemaakt.

Kerstboomversiering moet laconiek en verfijnd zijn. Er moeten bellen en houten speelgoed aan de boom hangen.

Beeld
Beeld

Nieuwjaars traktatie

Er moeten veel groenten en fruit op de nieuwjaarstafel staan, evenals verschillende soorten kaas. Als toetje kun je wrongelcake serveren. Er mogen niet veel vleesgerechten zijn en het is over het algemeen beter om geen lamskebab op het menu te zetten.

De geit houdt van snoep, dus een verscheidenheid aan zoete en zwakke alcoholische dranken en lichte caloriearme salades en snacks kunnen een hoogtepunt van de nieuwjaarstraktatie worden.

Beeld
Beeld

De belangrijkste voorwaarde voor deze oudejaarsavond is om van de vakantie geen alledaagse maaltijd te maken. Je moet zo creatief mogelijk zijn voor het idee van een feest. Bereid ongebruikelijke kleine geschenken voor gasten voor, ontwikkel een entertainmentprogramma.

Wat te dragen voor het nieuwe jaar

Het belangrijkste principe van de nieuwjaarsoutfit zijn natuurlijke stoffen en de laconiek van de outfit. Je moet het Jaar van de Geit niet vieren in een heldere veelkleurige jurk versierd met strass-steentjes en pailletten. Het is raadzaam dat de kleding monochroom is. De nieuwjaarslook kan worden verdund met accessoires van hout, bont of andere natuurlijke materialen.

De outfit voor het jaar van de Geit kan in elke stijl, gemaakt van kasjmier, fluweel, velours, suède, wol of leer.

Kapsels voor het nieuwe jaar kunnen compleet anders zijn, maar toch is het aan te raden om je haar te krullen. Alle krullen zullen dol zijn op het symbool van 2015 - de Wood Goat.

Aanbevolen: