Hoe Vier Je Een Verjaardag Van 20 Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Een Verjaardag Van 20 Jaar?
Hoe Vier Je Een Verjaardag Van 20 Jaar?

Video: Hoe Vier Je Een Verjaardag Van 20 Jaar?

Video: Hoe Vier Je Een Verjaardag Van 20 Jaar?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Het 20-jarig jubileum is een belangrijke datum. Heel vaak willen jonge mensen deze dag vooral vieren, zodat de vakantie spectaculair wordt en niet alleen door de jarige zelf, maar ook door zijn vrienden en familieleden zal worden herinnerd.

Hoe vier je een verjaardag van 20 jaar?
Hoe vier je een verjaardag van 20 jaar?

Het is nodig

Fotograaf, presentator, fiets, kaartjes voor pretparken, ballonnen, vuurwerk, luchtlantaarns, feestmutsen, kaarsen, taart

instructies:

Stap 1

Als je besluit je verjaardag traditioneel te vieren, regel dan een diner met taart en kaarsen voor jezelf, je vrienden en geliefden thuis of in een restaurant. De laatste optie maakt het voor u gemakkelijker om u voor te bereiden op het evenement, omdat u dan niet uw eigen traktatie hoeft te koken. Denk vooral aan leuke prijsvragen. Ze kunnen worden overgelaten aan de genade van een speciaal uitgenodigde presentator, of ze kunnen zelf worden uitgevonden en uitgevoerd.

Stap 2

Op je verjaardag kun je een verkleedfeestje geven. Bedenk vooraf een thema en verwittig de gasten om in gepaste kostuums naar je feest te komen. Het kan een retrofeest, een Hawaiiaans discofeest, een zeefeest, een rockfeest, een wildwestfeest, een pyjamafeest, enz. zijn. In de zomer kunt u een stranddisco organiseren of ontspannen met vrienden in de natuur.

Stap 3

Als je je kindertijd wilt herinneren, organiseer dan je 20e verjaardag in een circus, dierentuin, pretpark, speelhal, enz. Laat de vakantie worden bijgewoond door personages uit je favoriete tekenfilms of clowns. Trakteer je vrienden op ijs, suikerspin en snoep.

Stap 4

Als je van actieve rust houdt, organiseer dan een uitstapje naar het waterpark, bowlen of regel een fietstocht voor jezelf en je vrienden. Nodig gasten uit op de schaatsbaan, paard- of boottocht, of speel paintball. Of ga met u en uw vrienden een vistocht maken om te genieten van een diner gemaakt van uw eigen vangst. Je kunt een avonturenspel voor jezelf en je vrienden regelen. Als je van "feestjes" houdt, vier je vakantie dan in een nachtclub.

Stap 5

Als je van extreem houdt, doe dan op je verjaardag waar je al lang van gedroomd hebt. Vlieg bijvoorbeeld met een instructeur op een paraglider, daal af naar de zeebodem, etc. Als je de kans hebt, nodig dan je vrienden uit om getuige te zijn van je dappere daad. Of organiseer je leuke rooftop party. Als u besluit om het 20-jarig jubileum in een kleine kring te vieren, kan vliegen in een heteluchtballon of vliegtuig ongebruikelijk en gedenkwaardig voor u worden.

Stap 6

Een onmisbaar attribuut van je vakantie moeten vrolijke petjes, ballonnen, een taart met twintig brandende kaarsen zijn. Waar u uw feest ook organiseert, lanceer 's avonds of' s nachts luchtlantaarns in de lucht. Dit is een heel mooi gezicht. Vergeet niet een professionele fotograaf uit te nodigen voor je verjaardag. Laat hem mooie foto's maken van je jubileum. Hiermee kun je een ongewone fotosessie voor jezelf en je vrienden regelen.

Aanbevolen: