Hoe Vuurwerk Op Te Slaan?

Inhoudsopgave:

Hoe Vuurwerk Op Te Slaan?
Hoe Vuurwerk Op Te Slaan?

Video: Hoe Vuurwerk Op Te Slaan?

Video: Hoe Vuurwerk Op Te Slaan?
Video: GEWELD in de klas | De waarheid over je leraar SLAAN 2024, Mei
Anonim

De opslag van vuurwerk vereist speciale zorg. Het is beter om geen slechte grappen te maken met vuurwerk, anders heb je kans om je huis op te blazen.

Hoe vuurwerk op te slaan?
Hoe vuurwerk op te slaan?

instructies:

Stap 1

Controleer de vuurwerkopslagruimte. De ruimte moet goed geventileerd zijn. De temperatuur moet constant zijn. Kies een dak dat sterk is en vrij van spleten of scheuren, zodat koude lucht op elk moment van het jaar gemakkelijk kan binnendringen.

Stap 2

Verwijder alle mogelijke vuurbronnen: lucifers, aanstekers, fakkels, kachels, enz. Zekeringen en stroomonderbrekers moeten zich ook uit de buurt bevinden van waar u het vuurwerk vasthoudt.

Stap 3

Wikkel vuurwerk in oude kranten. Pak het vuurwerk zo in dat de ontstekingszekering goed gesloten is. Plaats het vuurwerk in de doos en plaats onder het deksel.

Stap 4

Plaats de doos met vuurwerk helemaal bovenaan. Denk eraan, bewaar geen vuurwerk in kasten of kasten. De tafel waarop de doos met vuurwerk wordt geplaatst, moet uit de buurt van ramen en deuren worden geplaatst. Dit kan helpen om de zon uit het vuurwerk te houden.

Stap 5

Plaats een brandblusser naast de vuurwerkopslag. Mocht er toch een ongeval plaatsvinden, dan kunt u de brand snel en eenvoudig blussen voordat de brandweer arriveert.

Aanbevolen: