Hoe Breng Je Een Avondvergadering Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Avondvergadering Door?
Hoe Breng Je Een Avondvergadering Door?

Video: Hoe Breng Je Een Avondvergadering Door?

Video: Hoe Breng Je Een Avondvergadering Door?
Video: Vergadertechnieken tips 2024, Mei
Anonim

Een avondje alumni ontmoeten, gelijkgestemden of oude bekenden moet je houden in een gezellige sfeer die je makkelijk zelf kunt maken. Om dit te doen, moet u de volgende tips lezen.

Hoe breng je een avondvergadering door?
Hoe breng je een avondvergadering door?

Noodzakelijk

foto's, film, insignes

instructies:

Stap 1

Eerst moet u beslissen over de locatie voor de avond van de vergadering. Het moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor alle genodigden. Een gezellig café in het centrum, dat het gemakkelijkst te bereiken is, is het meest geschikt. Verstuur uitnodigingen met vermelding van de plaats, datum en tijd van het evenement, evenals telefoonnummers waarmee u contact kunt opnemen met de organisator.

Stap 2

Reserveer vooraf een bankettafel in het café. Ontvang een exact antwoord op de uitnodiging van elke deelnemer aan het evenement en boek in overeenstemming hiermee het exacte aantal plaatsen.

Stap 3

Vind oude foto's van de hoofdpersonen van de avond. In de loop der jaren zullen deze foto's hun gewicht in goud waard worden, het onderwerp van emotie en prettige herinneringen.

Stap 4

Als een videokroniek van de afgelopen jaren bewaard is gebleven, is het niet overbodig om deze vast te leggen. Om dit te doen, moet u met de cafébeheerder overeenkomen over de mogelijkheid om een projector te installeren waarop de video wordt uitgezonden. Als dit problematisch is, kun je een laptop meenemen en er een film van laten zien.

Stap 5

Een uitgenodigde VIP-gast kan het hoogtepunt van de avond worden. Zijn verschijning moet geheim worden gehouden en het uur van een onverwachte verschijning voor iedereen moet met hem worden besproken. Als er bijvoorbeeld voormalige schoolkinderen zijn, dan zullen ze verrast zijn door de komst van de klassenleraar of geliefde leraar. Voor vrienden die verbonden zijn door hobby's, zal het verschijnen van een expert op het gebied van interesse een echt geschenk zijn.

Stap 6

Als de avond na een decennium of zelfs meer dan één decennium voorbij is, moeten de deelnemers aan het feest worden gewaarschuwd, zodat ze een badge met de naam en de foto die op dat moment is gemaakt aan hun kleding bevestigen. Door deze eenvoudige truc te gebruiken, zal het voor u gemakkelijker en sneller zijn om de gast te herkennen en om visueel de veranderingen in het uiterlijk te zien die hebben plaatsgevonden.

Aanbevolen: