Welke Nagelvorm Kiezen Voor Een Bruiloftsmanicure?

Welke Nagelvorm Kiezen Voor Een Bruiloftsmanicure?
Welke Nagelvorm Kiezen Voor Een Bruiloftsmanicure?

Video: Welke Nagelvorm Kiezen Voor Een Bruiloftsmanicure?

Video: Welke Nagelvorm Kiezen Voor Een Bruiloftsmanicure?
Video: Acryl Vormen: Square u0026 Almond Nails 2024, Mei
Anonim

Elke bruid wacht vol spanning op de trouwdag, en als die komt, bloeit ze letterlijk als een prachtige rozenknop. En hier is het belangrijkste dat elk bloemblad van deze delicate bloem onvergelijkbaar is. Een luxe jurk, een prachtig boeket, een stijlvol kapsel en natuurlijk een mooie manicure - samen creëren ze het beeld van de bruid.

Welke nagelvorm kiezen voor een bruiloftsmanicure?
Welke nagelvorm kiezen voor een bruiloftsmanicure?

Bruiloftsmanicure wordt gedaan aan de vooravond van de bruiloft, zodat het zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt.

U moet weten dat de perfecte manicure moet worden gecombineerd met een jurk en accessoires. Let bij de keuze op de vorm van je nagels.

Ovaal - voor liefhebbers van de klassieke stijl is de ovale vorm van de nagels geschikt. Deze vorm is het meest ideaal, omdat het de bruid absoluut niet belet verschillende acties uit te voeren.

Vierkant - geschikt voor alle bruiden. Het is universeel, maar het is de moeite waard om te overwegen dat de hoeken van de nagel sommige acties kunnen verstoren.

Amandelvormig - geschikt voor verfijnde bruiden. Ze wordt als de meest vrouwelijke beschouwd en past goed bij verschillende kleuren vernis. Het is een goed idee om deze vorm te versieren met een French manicure.

Een zacht vierkant is een vorm die lijkt op een vierkant met licht afgeronde randen. Past harmonieus in het romantische beeld van de bruid. Onlangs is het vaak gebruikt voor French manicure.

Stilettovorm. Manicure wordt uitgevoerd op verlengde nagels, het wordt ook wel "kattenklauw" genoemd. Deze vorm van nagels ziet er erg agressief uit en alleen zeer dappere meisjes kunnen het betalen.

Wanneer u de vorm van uw nagels kiest, moet u rekening houden met de individuele kenmerken van uw handen en vingers. Ervaren specialisten helpen u bij het kiezen van de juiste manicure.

Welke vorm u ook kiest voor uw bruiloftsmanicure, u ziet er nog steeds geweldig uit op uw trouwdag. Het belangrijkste is dat de manicure wordt gecombineerd met uw afbeelding, harmonieus past bij de jurk, het boeket en de sieraden. De bruid moet er tenslotte perfect uitzien!

Aanbevolen: