Hoe Maak Je Bruidsboeketten

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Bruidsboeketten
Hoe Maak Je Bruidsboeketten

Video: Hoe Maak Je Bruidsboeketten

Video: Hoe Maak Je Bruidsboeketten
Video: Hoe maak je een bruidsboeket? 2024, April
Anonim

Er zijn veel mogelijkheden om van vele soorten en combinaties bloemen een bruidsboeket te maken. Deze richtlijnen helpen je om je eigen unieke bruidsboeket te maken.

Hoe maak je bruidsboeketten
Hoe maak je bruidsboeketten

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, moet u een aantal beslissingen nemen. Ten eerste, wat voor bloemen wil je gebruiken in je boeket? En ten tweede moet je beslissen hoe het boeket eruit komt te zien. Ronde boeketten versierd met een lint en bloemen in boeketten van een portier zijn twee van de eenvoudigste opties.

Stap 2

Koop een portbouquethouder. Het is meestal gemaakt van wit plastic, heeft een taps toelopende vorm en heeft ook een handvat. De bouquettenhouder heeft een floristische spons ingebouwd in de kegel, een poreus schuimmateriaal.

Stap 3

Plaats de boeketten met de trechter naar beneden op een grote schaal met water. Houd het handvat vast en laat de bouquette geleidelijk naar beneden zakken. Dit is nodig om de spons te verzadigen met water. Haal de zak uit het water en veeg het oppervlak droog.

Stap 4

Begin met het plaatsen van bloemen en groen vanaf de onderkant van het boeket en werk geleidelijk naar boven toe.

Stap 5

Neem elke bloem om de beurt en bepaal mentaal de locatie in het boeket voordat je de stengel afsnijdt. Bepaal hoe hoog de bloemen in het boeket moeten zijn en snijd de stengel vervolgens in een zeer scherpe hoek 3 tot 5 cm meer dan de gewenste hoogte.

Stap 6

Steek de bloemen 3-5 cm in de spons. Als u de geplaatste bloem opnieuw wilt rangschikken, trekt u deze eruit, knipt u de stengel opnieuw af en herschikt u deze naar een andere plaats.

Stap 7

U kunt een trapsgewijs boeket maken door groen (zoals klimop of varen) van verschillende lengtes aan de onderkant van de boekethouder toe te voegen. Trim het vervolgens tot een symmetrische look.

Stap 8

Maak een manchet op de plaats waar het handvat van de bouquettenhouder aansluit op het taps toelopende deel. Gebruik een 5 cm breed zijden of satijnen lint en voeg wat parels toe om te versieren.

Stap 9

Voor het samenstellen van een bruidsboeket zonder boekettenhouder kun je verschillende bloemen kiezen, maar hoe minder er zijn, hoe makkelijker het is om het boeket in elkaar te zetten. Kies maximaal drie kleuren en zet ze vast met draad en tape.

Aanbevolen: