Hoe Maak Je Een Spinnenweb?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Spinnenweb?
Hoe Maak Je Een Spinnenweb?

Video: Hoe Maak Je Een Spinnenweb?

Video: Hoe Maak Je Een Spinnenweb?
Video: Een spinnenweb van kastanje maken - Zo doe je dat! 2024, April
Anonim

De spinnenwebdecoratie aan de muur oogt nogal exotisch. Zo'n handgemaakt web kan een geweldige aanvulling zijn op de Halloween-stijl voor de juiste decoratie van het appartement aan de vooravond van deze overzeese vakantie. Het is niet moeilijk om zo'n web te maken en van de materialen hebben we alleen een streng wit of zwart draad nodig. Hoewel u naar eigen goeddunken gekleurde draden kunt nemen.

Hoe maak je een spinnenweb?
Hoe maak je een spinnenweb?

instructies:

Stap 1

Ons web zal niet zo gemakkelijk te weven zijn op een kale muur, dus we zullen het geval overwegen wanneer we een opvallende richel aan de muur hebben of een meubelstuk ernaast wordt geplaatst.

Stap 2

Eerst zullen we het frame van ons web uitrekken. Dit zijn twee of drie met elkaar verweven draden in een gebied dat gelijk is aan het gebied van het bedachte web. Het is belangrijk dat de draden iets hebben om aan vast te maken. Hiervoor is een deurknop, een hoek van een tafel, batterijen of een speciaal geconstrueerd apparaat voor spinnenwebben voldoende. Als er absoluut niets is om de draad aan vast te binden, kun je deze met tape lijmen, maar niet aan de muur zelf. In dit geval is het beter om de draad bijvoorbeeld op de vloerbedekking of plinten te lijmen.

Stap 3

Als het frame klaar is, kunnen we beginnen met het weven van de rest van het web. Bovendien kan het web worden geweven, naar het midden gaan, of je kunt van het midden naar de uiteinden gaan. Laten we beginnen met weven vanuit het midden. En hier kun je op twee manieren naar toe: stukken van de draad afknippen en ze beurtelings in het frame weven, of ze recht van de streng weven. Het is beter om het midden van ons web te maken met een afgeknipt stuk draad. Verder kun je niet trimmen. Hoewel het allemaal afhangt van het spinnenweb en van de streng, of liever, van hun grootte.

Stap 4

Draadjumpers worden tussen het frame bevestigd door knopen te leggen of de draad meerdere keren om het frame te wikkelen. Dit is voldoende zodat ons web niet uit elkaar valt in zijn samenstellende delen.

Aanbevolen: