Hoe Maak Je Een Verjaardagsfeestje In Smurfenstijl?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Verjaardagsfeestje In Smurfenstijl?
Hoe Maak Je Een Verjaardagsfeestje In Smurfenstijl?

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagsfeestje In Smurfenstijl?

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagsfeestje In Smurfenstijl?
Video: How to Sugar Craft a Smurf 2024, April
Anonim

Als schattige kabouters de favoriete helden van je kind zijn geworden, kun je hem een plezier doen met een leuke vakantie in de stijl van de Smurfen. Het script is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Hoe maak je een verjaardagsfeestje in smurfenstijl?
Hoe maak je een verjaardagsfeestje in smurfenstijl?

Noodzakelijk

een pak bladen om te tekenen, potloden, een mooie doos, kleine verrassingen voor elke deelnemer, muziek, voorbereide notities

instructies:

Stap 1

Kostuums en decor

-Het is beter om de jarige in blauwe of witte kleding te kleden. Je kunt ook je eigen kleine witte hoedjes maken voor je gasten.

-Blaas ballonnen op, hang foto's met afbeeldingen van smurfen in de kamer.

-Op de feesttafel zullen papieren borden met je favoriete personages er prachtig uitzien. Als je geen borden met kabouters vindt, kun je gewone kopen, maar dan blauw.

-Salades kunnen worden opgemaakt in de vorm van een paddenstoelenhuis en zelfs worden aangevuld met kleine figuurtjes van Smurfen.

Stap 2

Nadat alle gasten zijn verzameld, begroet de gastheer van de vakantie (Smurfin, Grote Smurf, Mama Smurf, enz.) de gasten, maar ontdekt meteen dat de verrassingen die voor de kinderen zijn voorbereid ergens zijn verdwenen. Op tafel vinden ze een briefje in een onhandig handschrift: 'Ik zal geen cadeautjes voor je zien. Azrael en ik namen ze mee naar ons sprookjesland. Met afkeer, kwaad en grote Gargamel." De jongens zullen een beetje in de war zijn. De gastheer zegt: “Wees niet verdrietig, vrienden. Ik zal je helpen. Jullie worden echte Smurfen, en wij gaan naar een magisch land en laten deze Gargamel zien! Om dit te doen, moet je door een speciale Smurfenschool gaan"

Stap 3

Les nummer 1. "Smurfen"

Gastheer: “Om elkaar van ver niet te verwarren, moeten kabouters een goed geheugen voor gezichten hebben. Laten we eens kijken wat voor geheugen je hebt, en tegelijkertijd je vingervlugheid controleren."

Elke deelnemer krijgt een vel papier en een potlood. Je moet je favoriete Smurfenheld tekenen. De presentator verzamelt de tekeningen, laat ze om de beurt aan iedereen zien, iedereen, behalve de auteur, raadt wie er getekend is.

Stap 4

Les nummer 2. "Smurfodillen"

De gastheer zegt: “Nou, nou, ik zie dat de zaken met ons vorderen. Onze volgende les heet Smurfodil. Hij zal je vermogen om te communiceren met gebaren ontwikkelen. Wat als Gargamel zijn stemverlies-drankje gebruikt? Wat dan? Nu kom je één voor één naar me toe. Ik zal een woord in mijn oor spreken, en de anderen zullen het moeten raden. Suggereren doe je alleen met behulp van gezichtsuitdrukkingen en gebaren."

Er wordt een krokodilachtig spel gespeeld. Degene die het eerst raadt, komt vervangen. Als de kinderen het leuk vinden, kun je langer spelen. Het belangrijkste is dat iedereen kan meedoen.

Stap 5

Les nummer 3. "Smurfateka"

Gastheer: “Laten we nu eens kijken of je weet hoe je plezier moet hebben. Ik nodig iedereen uit voor de Smurfatek. Terwijl de muziek speelt, moet je zo snel mogelijk dansen, maar zodra de muziek stopt, ga je op je hurken zitten. Wie gaapt is prima: zing een liedje of vertel een rijm."

Stap 6

Les nummer 4. "Smurfmanie"

Dit is een aandachtstaak. Kinderen staan in een rij. De begeleider legt uit en toont de drie commando's: smurfin, snoep en kotelet. Als je het commando "snoep" hoort, moet je je armen naar voren strekken, het commando "kotelet" horen, je mond sluiten met je handpalm en op het bevel van "smurfin" flirterig op zijn plaats ronddraaien. Ga door totdat iedereen stopt met het maken van fouten.

Stap 7

Les nr. 5 "Smurfheid" Presentator: "Wauw. Ik denk dat we weer een brief van Gargamel hebben gekregen. (Opmerking: "Wacht, wacht, ik geef het op! Er zijn wat osmurfels! Azrael heeft je geschenken op de aangegeven plaats verstopt. Kaart bijgevoegd") De begeleider opent een handgetekende kaart en geeft deze aan de kinderen. Op de kaart staat een diagram van een kamer of een heel appartement. Het kruis markeert de plek waar de hint op de kinderen wacht: "Azrael, wat een sukkel, hij heeft alles achter het gordijn verstopt!" Kinderen zoeken cadeautjes achter de gordijnen, en er is ook een hint: "Kitty, zo'n idioot, heeft alles achter de bank gerold."De kinderen kijken achter de bank, en er is nog een briefje: "Smurfen, iedereen schreeuwt" Ole! ", want er staan cadeautjes op tafel!" Kinderen draaien zich om naar de feesttafel en zien een doos met kleine verrassingen voor elke gast.

Na het ontvangen van de geschenken begint een feest en thee.

Aanbevolen: