Hoe Breng Je Je Zomervakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Zomervakantie Door?
Hoe Breng Je Je Zomervakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Zomervakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Zomervakantie Door?
Video: Hoe houd je het vakantiegevoel vast na je vakantie? 2024, Mei
Anonim

Hoe heerlijk is het om in de zomer uit te rusten buiten de stad, waar een rivier of meer is, een bos. Veel plezier zal kinderen brengen om in de vijver te spetteren, te zonnebaden, in het bos te wandelen naar paddenstoelen en bessen.

Hoe breng je je zomervakantie door?
Hoe breng je je zomervakantie door?

Noodzakelijk

Grote parasol, zonnebrandcrème. Hengels, ander visgerei, opblaasbare boot. Het vermogen om goed te zwemmen

instructies:

Stap 1

De gelukkigste tijd voor kinderen is de zomervakantie. Ouders moeten van tevoren bedenken hoe en waar hun kinderen in deze periode zullen rusten.

Als u wordt geconfronteerd met een dilemma over hoe u uw vakantie het beste kunt doorbrengen, dan is het een goede optie om de kinderen de stad uit te brengen, het kan een datsja zijn die niet ver van een meer, rivier of bos ligt. De beste recreatie voor kinderen buiten de stad is natuurlijk zwemmen in de rivier, zonnebaden, verschillende spellen aan de oever van het stuwmeer: badminton, volleybal, voetbal. Als kinderen van vissen houden, zullen ze nooit de ochtendgloren missen wanneer de vissen bijzonder goed bijten. En wat een doordringend schone lucht rondom, vogels zingen, de natuur ademt frisheid. Het maakt niet uit wat de vangst zal zijn, het visproces zelf is belangrijker. Maar zelfs als de jongens je een paar kleine vissen brengen, zullen de kinderen blij zijn met de vissoep die van hun vangst wordt gekookt.

Stap 2

Het verzamelen van bessen en paddenstoelen in het bos is ook een zeer spannende activiteit. Kinderen zullen vooral geïnteresseerd zijn als er verschillende dieren in het bos worden gevonden: eekhoorns, egels, hazen. Er is een kans op een ontmoeting met een groter dier, dus ouders moeten hen uitleggen hoe ze zich in bepaalde situaties in het bos moeten gedragen, op welke oriëntatiepunten je moet letten om niet te verdwalen.

Stap 3

Lichamelijke arbeid is ook nuttig voor kinderen, vooral in de natuur. Ze hakken graag hout voor de open haard, waar het hele gezin 's avonds gezellig kan zitten en gezelschapsspelletjes kan spelen. Een datsja is ondenkbaar zonder bloemperken. Leer ze daarom ook om voor bloemen te zorgen, het zal vooral interessant zijn voor meisjes. En de jongens zijn op dit moment misschien bezig met het maaien van het gras op de gazons. Wat is het toch fijn als alles rondom de datsja zo verzorgd en mooi is. En het belangrijkste is dat kinderen hun betrokkenheid bij deze grootsheid zullen voelen.

Als de kinderen verfrist, gebruind, lichamelijk en geestelijk gesterkt en met veel geweldige indrukken naar huis gaan, zullen ze hun vrienden iets te vertellen hebben.

Aanbevolen: