Hoe Feliciteer Je Een Vrouwelijke Collega Met Haar 60e Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Vrouwelijke Collega Met Haar 60e Verjaardag
Hoe Feliciteer Je Een Vrouwelijke Collega Met Haar 60e Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Vrouwelijke Collega Met Haar 60e Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Vrouwelijke Collega Met Haar 60e Verjaardag
Video: Aanpappen met je collega, wel of niet doen? 2024, Mei
Anonim

Zestig jaar is een belangrijke datum. Niet elke vrouw kan opscheppen dat ze op deze leeftijd vol energie zit en blijft werken. Als er een dame naast je werkt, die binnenkort jarig is, feliciteer dan je collega met haar vakantie.

Hoe feliciteer je een vrouwelijke collega met haar 60e verjaardag
Hoe feliciteer je een vrouwelijke collega met haar 60e verjaardag

Noodzakelijk

  • - bloemen;
  • - ansichtkaart;
  • - Cadeau.

instructies:

Stap 1

Op zestigjarige leeftijd zal niet elke dame de grap waarderen, dus onthoud je van grappen, tenzij je zeker weet dat de jarige een geweldig gevoel voor humor en een gemakkelijk karakter heeft. Laat de felicitaties met het jubileum voor de rest mooier dan grappig zijn.

Stap 2

Overhandig zeker een boeket aan de held van de gelegenheid. Het is gebruikelijk dat oudere dames rozen, lelies, dahlia's, chrysanten geven. Bovendien hoeven rozen niet bordeauxrood te zijn. Misschien zal de hoogbegaafde dit als een onnodige herinnering aan haar leeftijd beschouwen. Het is beter om zachtroze of scharlaken te kiezen.

Stap 3

Een cadeau voor een zestigjarige dame moet solide en verfijnd zijn, passend bij haar leeftijd. Dit kunnen originele kandelaars, wandtapijten of schilderijen met borduurwerk zijn, sierlijke vazen. Als je één cadeau van het hele team gaat kopen, kan het een sieraad zijn. Een armband is bijvoorbeeld een goed cadeau voor een held van de dag. Je moet een vrouw geen horloge geven - ze kan het beschouwen als een slecht voorteken en een hint van haar leeftijd. Geef ook geen verschillende anti-aging cosmetica, zelfs niet van het beste bedrijf, tenzij het feestvarken je zelf om zo'n geschenk heeft gevraagd.

Stap 4

Koop een mooie ansichtkaart voor het boeket en schrijf daarop de warme woorden die je tegen je collega zou willen zeggen. Als je niets kunt bedenken, zoek dan op internet naar felicitaties met het jubileum in vers of proza.

Stap 5

Bestel felicitaties aan de jarige op de radio of op de stadszender in een speciaal programma. De gastheer zal uw collega feliciteren en een muzikale compositie ter ere van haar plaatsen. Als het programma onder werktijd wordt vertoond, zet dan zeker de radio of televisie aan op het werk. Als de felicitaties 's avonds zijn, vertel dan al je collega's hoe laat ze moeten overschakelen naar het gewenste kanaal.

Stap 6

's Ochtends, zodra je collega op het werk komt, feliciteer je haar met een geweldige date. Als je felicitaties van het hele team hebt voorbereid, zal het goed zijn als de baas zich bij je voegt en de jarige bloemen geeft - ze zal blij zijn. En er wordt gezorgd voor een heerlijke sfeer voor de held van de dag.

Aanbevolen: