Zomervakantie

Inhoudsopgave:

Zomervakantie
Zomervakantie

Video: Zomervakantie

Video: Zomervakantie
Video: Gedoe in de zomervakantie: ouders en kinderen niet evenveel vrij 2024, Mei
Anonim

Zowel scholieren als studenten hebben in de zomer veel vrije tijd. Het is raadzaam om het niet te verspillen, maar om het volgende studiejaar goed uit te rusten. Er zijn veel manieren om dit te doen.

Zomervakantie
Zomervakantie

instructies:

Stap 1

Ga op reis. Als je al 18 jaar oud bent, is het heel goed mogelijk om het alleen te organiseren, of nog beter - door samen te werken met vrienden. Vrijwilligerswerk is een goede optie voor een goedkope vakantie. Ze kunnen worden geassocieerd met milieuactiviteiten - bomen planten, dieren beschermen. Er zijn ook projecten voor de restauratie van cultureel erfgoed, maatschappelijk werk met kinderen en gepensioneerden. U kunt dus in Rusland en in andere landen van de wereld werken. Het komt erop neer dat je meerdere uren per dag gratis werkt, en in ruil daarvoor krijg je onderdak, eten en entertainment. Er zijn vergelijkbare programma's, niet alleen voor studenten, maar ook voor schoolkinderen, maar ze vereisen meestal aanzienlijke organisatiekosten. Terwijl je vrijwilligerswerk doet, zou je nieuwe mensen kunnen ontmoeten en je gesproken Engels kunnen verbeteren - er zijn veel buitenlanders op zulke plaatsen.

Stap 2

Word een kampbegeleider. Dit is geschikt voor middelbare scholieren en studenten die graag met jongeren communiceren en hun vrije tijd willen organiseren. Het is wenselijk om leidinggevende kwaliteiten te hebben. Zodat u kunt ontspannen in de natuur en geld kunt verdienen.

Stap 3

Organiseer een wandeltocht. Het kan kort zijn, een dag of meer dan een week duren. Het is goed als je een persoon hebt die gitaar met je speelt - liedjes zingen bij het vuur blijft een aangenaam moment voor je op je reis. Bij het vormen van een groep is het raadzaam om minimaal één ervaren toerist te zoeken. Vergeet de voorzorgsmaatregelen niet - wanneer u het bos ingaat, vooral als u in de Oeral of Siberië woont, is het raadzaam om u te laten vaccineren tegen door teken overgedragen encefalitis. Bovendien moet het geneesmiddel zelfs vóór het begin van het tekenseizoen, in de winter of het vroege voorjaar, worden toegediend.

Stap 4

Ga bijvoorbeeld in de zomervakantie studeren om je niveau van een vreemde taal te verbeteren. Voor scholieren worden speciale kampen georganiseerd, waar naast entertainment ook taaltrainingen zijn. Zo'n kamp kan veel leuker zijn dan een gewoon kamp. Leren gebeurt op een speelse manier, je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan theatervoorstellingen in het Engels, aan sprekerswedstrijden, enzovoort.

Aanbevolen: