Geroosterd Brood

Inhoudsopgave:

Geroosterd Brood
Geroosterd Brood

Video: Geroosterd Brood

Video: Geroosterd Brood
Video: ASMR LUNCH MUKBANG! 🍞 ZACHT PRATEN EN ETEN 💛 ASMR Nederlands 2024, April
Anonim

Toast is een traditionele tafelwens, symbolisch afgesloten met het leegdrinken van een glas alcoholische drank. Meestal wordt er getoast op de held van de gelegenheid. Om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen het belang van het moment en de gesproken woorden voelen, moet je een paar woorden van tevoren voorbereiden.

Geroosterd brood
Geroosterd brood

instructies:

Stap 1

Toast onderscheidt zich door twee kenmerken: beknoptheid en precisie. U hoeft slechts een paar woorden te kiezen die uw houding ten opzichte van de vakantie zelf en de helden van de gelegenheid kunnen karakteriseren. Je zus gaat bijvoorbeeld voor de tweede keer trouwen. Een toast kan zo klinken: "Laten we er voor de laatste keer op drinken!"

Stap 2

Toastwoorden kunnen een vleugje goede ironie of humor bevatten. De lach in je woorden moet welwillend zijn en zeker niet agressief. In deze situatie werkt abstract advies niet: je moet zelf uitzoeken welke grappen acceptabel zijn in het bedrijf en op welke grappen de toast niet beledigd zal zijn.

Stap 3

In sommige gevallen kan de beknoptheid worden verwaarloosd. Je kunt een verhaal vertellen over je relatie dat een positieve eigenschap vertoonde in de vriend die je eert. Beschrijf uw indruk van zijn actie. In de rol van een wens zeggen ze in dergelijke gevallen meestal een zin in de geest: "Blijf altijd zo …"

Aanbevolen: