Hoe Bouw Je Een Hut In Het Bos

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Hut In Het Bos
Hoe Bouw Je Een Hut In Het Bos

Video: Hoe Bouw Je Een Hut In Het Bos

Video: Hoe Bouw Je Een Hut In Het Bos
Video: SURVIVAL: een hut maken zonder gereedschap! #2 -- Dutch Outdoor Group 2024, April
Anonim

Bij het maken van wandelingen, tijdens uitstapjes naar de natuur met overnachting, is het verplicht om een soort van beschutting te voorzien. Natuurlijk kun je slapen in een auto, in een fabriekstent of in een slaapzak, maar deze voordelen van de beschaving zijn misschien niet altijd binnen handbereik. In dit geval kunt u een hut bouwen van afvalmateriaal.

Hoe bouw je een hut in het bos
Hoe bouw je een hut in het bos

Het is nodig

Palen, twijgen, plasticfolie of zeildoek

instructies:

Stap 1

Kies een geschikte droge plaats voordat u uw hut bouwt. Het is wenselijk dat er een natuurlijke windbarrière is en brandhout voor een vuur gemakkelijk in de buurt te vinden is.

Stap 2

Zoek en snijd dunne palen voor het frame van de constructie in de buurt van de plaats waar de hut is gebroken. De eenvoudigste aanbouwschuilplaats bestaat uit twee palen en een dwarsbalk ertussen. Gebruik een vrijstaande boom als een van de rekken, bouw het tweede rek van een speer van ongeveer anderhalve meter lang. Drijf de speer drie meter van de boom in de grond. Bevestig een steunrail van de juiste lengte tussen de boom en de speer.

Stap 3

Plaats aan één kant van de structuur verschillende dunne palen schuin op de steunbalk en laat hun uiteinden op de grond rusten. Leg de voorbewaarde plasticfolie of het zeildoek op de resulterende schuine wand. Druk de onderkant van zo'n overkapping met een paal of zware stenen op de grond, zodat deze niet door een windvlaag wordt weggerukt.

Stap 4

Als er naaldbomen in de buurt zijn, maak dan iets als een bed van de takken. Maak een vuur niet dichterbij dan een meter van de hut.

Stap 5

Je hebt meer tijd nodig om een gevelhut te bouwen. Maak eerst een steunrail, twee sterke rekken en dunne staven.

Stap 6

Plaats de palen verticaal en drijf ze ongeveer een derde van hun lengte in de grond. Plaats er een horizontale steunrail op. Leg dunne palen in een rij op deze dwarsbalk, ze zullen als spanten fungeren. Leg het materiaal om de hut te bedekken (sparren takken, boomtakken, gras) op dunne palen. Leg het materiaal van onder naar boven zodat de bovenste rij de onderste overlapt. Plaats een vuur bij de ingang van de hut.

Aanbevolen: