Hoe Een Bruid Te Verzilveren Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruid Te Verzilveren Op Een Bruiloft
Hoe Een Bruid Te Verzilveren Op Een Bruiloft

Video: Hoe Een Bruid Te Verzilveren Op Een Bruiloft

Video: Hoe Een Bruid Te Verzilveren Op Een Bruiloft
Video: bruiloft! 2024, Mei
Anonim

Afgezien van de ochtendvoorbereidingen voor de bruiloft - make-up, haar, manicure, kriebels van de bruid en bruidegom, begint de trouwdag met de ceremonie van het losgeld van de bruid. Deze gewoonte is al sinds mensenheugenis bekend en geen enkele Russische bruiloft was compleet zonder de beproevingen dat de kant van de bruid geschikt was voor de kant van de bruidegom.

Hoe een bruid te verzilveren op een bruiloft
Hoe een bruid te verzilveren op een bruiloft

instructies:

Stap 1

De betekenis van de ceremonie ligt in het feit dat de vriendinnen en de familie van de toekomstige echtgenote op alle mogelijke manieren aan de aanstaande bruidegom demonstreren dat ze de bruid niet zullen weggeven aan niemand weet waar en wie weet aan wie (de getuige speelt vaak de belangrijkste rol bij onderhandelingen). De bruidegom probeert, met de hulp van zijn vrienden (in het bijzonder een getuige), te bewijzen dat hij de bruid waardig is en zal haar onder geen enkele omstandigheid opgeven. Daarom, wanneer het losgeld voor de bruid (evenals de daaropvolgende diefstal van de bruid) door beide getuigen wordt geregeld, is dit niet waar.

Stap 2

Er zijn veel scenario's voor terugkopen. U kunt kant-en-klare opties vinden op verschillende internetbronnen (bijvoorbeeld op russsia.ru/vyikup-nevestyi/index.html of svadba.net.ru/tamada/vikup.php), hoewel het altijd interessanter is om naar voren te komen met een individuele optie zelf of door contact op te nemen met een professionele toastmaster. De losgeldscenario's zijn ook in poëtische vorm te vinden, het kunnen thematische, originele, komische opties zijn.

Stap 3

Bij het uitvoeren van de losgeldceremonie laat de kant van de bruid de bruidegom en zijn vrienden niet zelf naar de bruid gaan, wat allerlei obstakels voor hen creëert. Een van de meest voorkomende uitdagingen voor een bruidegom is om vragen over zijn toekomstige vrouw te beantwoorden en zo te laten zien hoe goed hij haar heeft leren kennen. Vragen kunnen op kaartjes worden geschreven; elk goed antwoord is een kans om bijvoorbeeld een verdieping hoger te gaan naar de bruid. Zodat het geen saaie quiz wordt, mogen er niet veel vragen zijn en is het beter als ze van komische aard zijn.

Stap 4

Andere vormen van testen van de bruidegom zijn een demonstratie van zijn kracht, behendigheid, rijkdom en liefde voor de bruid. Geef de bruidegom bijvoorbeeld een natte handdoek en bied aan deze zo strak vast te binden als hij van zijn toekomstige echtgenoot zal houden. Wanneer de bruidegom al zijn kracht (en liefde) toont, nodig hem dan uit om de knoop net zo snel los te maken als hij problemen in huis zal oplossen.

Stap 5

Als de bruidegom en zijn vrienden bij sommige beproevingen de taken niet aankunnen of het niet helemaal met succes doen, kunnen ze de kant van de bruid 'sussen' door losgeld aan te bieden. Je kunt kant-en-klare "gouden portemonnees" (kleine munten), speelgoed, snoep en chocolaatjes of elk ander cadeau gebruiken waar de getuige en familieleden positief op kunnen reageren. Van de kant van de bruidegom kun je ook komische opties gebruiken - bied bijvoorbeeld een "zacht schattig speeltje met vriendelijke ogen" aan en presenteer een speelgoedrat.

Stap 6

Gebruik bij het organiseren van een losgeldceremonie natuurlijke barrières - trappen, deuren. Je moet niet voor elke stap van de bruidegom een wedstrijd bedenken. De optimale tijd voor een buy-out is 15-20 minuten. Oefen vooraf een voorbereid script om ervoor te zorgen dat het aantal taken niet te groot is, of omgekeerd, het evenement ziet er niet verfrommeld en snel uit.

Aanbevolen: