Hoe Een Bruid Te Verzilveren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruid Te Verzilveren?
Hoe Een Bruid Te Verzilveren?

Video: Hoe Een Bruid Te Verzilveren?

Video: Hoe Een Bruid Te Verzilveren?
Video: De Bruidegom Ontdekte dat zijn Bruid hem Bedroog. Op hun Huwelijksdag Leerde hij Haar een Lesje 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk is geen bruiloft compleet zonder de leukste en grappigste ceremonie: het losgeld van de bruid. Sinds de oudheid betaalden vertegenwoordigers van de ene familie een andere voor een bruid. Toegegeven, als het eerder een serieuze test was, dan geven tegenwoordig komische wedstrijden en obstakels die door bruidsmeisjes en familieleden voor de bruidegom worden voorbereid, iedereen een positieve houding voor het komende feest. Hoe losgeld te betalen om zowel de bruid op een winstgevende manier te "verkopen" als de gasten te vermaken?

Hoe een bruid te verzilveren?
Hoe een bruid te verzilveren?

instructies:

Stap 1

Probeer geen scripts van internet te halen, waarvan de woorden van generatie op generatie worden herhaald. Het belangrijkste hier is om je uitvinding te laten zien. Denk na over waar de bruidegom in geïnteresseerd is, wat de hobby van de bruid is, of misschien heeft een gemeenschappelijke hobby hen geïntroduceerd. En op basis hiervan een script bedenken. Als de bruidegom bijvoorbeeld een voetballer is, geef dan een gele kaart voor elke testmisser en een rode kaart voor een dubbel. Schrijf de kosten van de kaart op de rode - en laat hem afbetalen. Als de bruidegom een militair is - komische tests van kracht en behendigheid, en als de bruid in een schoonheidssalon werkt - laat haar dan haar favoriete kleur lippenstift raden of haar hand op de foto's.

Stap 2

Betrek de bruidegom bij het voltooien van opdrachten en vrienden. Laat ze samen liefde naar de bruid schreeuwen, een lied zingen - in het algemeen, help de bruidegom om obstakels te overwinnen. Ze zullen het bijvoorbeeld op hun handen dragen over een geïmproviseerd hek of een komische rivier, helpen een ballon onder het plafond te laten vliegen met een daaraan verbonden taak, zoeken naar een sleutel van een appartement tussen vele brievenbussen.

Stap 3

Nepbruiden van familieleden en vrienden zorgen altijd voor gelach en plezier - grootmoeders, vermomde broer of oom. Regel een "huwelijksfeest": laat op elke verdieping de nep "bruid" de bruidegom ontmoeten en vragen om te trouwen. De een is vrolijk, trakteert alle gasten, schenkt wijn in. De tweede is een verleidster, belooft een hemels leven, de derde is een volwassene en ervaren, zegt dat ze hem zal beschermen als een zoon, de vierde is een hooligan, "van de binnenplaats." Ze moeten de bruidegom overhalen om niet verder te gaan. Hij weigerde - laat hem betalen, omdat de "bruid" beledigd kan zijn. En als de nep-schoonheden hun rol ook perfect spelen, zal zo'n losgeld nog lang worden herinnerd.

Stap 4

"De weg naar het hart van de bruid ligt door de maag" - laat met dit motto de barvrouw naar de gasten komen met een dienblad met taarten, waarvan één de sleutel van de deur van de bruid bevat. Alle gasten kunnen hier helpen. Bovendien kan de barvrouw de bruidegom vragen wat hij de toekomstige vrouw zal zijn voor het ontbijt. Antwoorden kunnen worden gerangschikt in stukjes van een diagram op een dartbord of in een doos. Natuurlijk betaalt de bruidegom voor een ongepaste optie zoals "broodjes worst" of "niets, laat haar koken", maar "aardbeien met room" of "pannenkoeken met kersenjam" zou het hart van de barvrouw moeten doen smelten.

Stap 5

Tal van kostuums, andere accessoires en rekwisieten zijn welkom in het uitvoeren van een losgeld. De bruidegom is tenslotte overal klaar voor in het belang van zijn geliefde. Maar buitensporige verbeeldingskracht kan de zaak verpesten: het is niet nodig om een duikpak of een brandweerman op de bruidegom aan te trekken - een helm of masker is voldoende. Maar engelenvleugels zijn bijvoorbeeld heel goed mogelijk, vooral als je losgeld betaalt onder de codenaam 'Huwelijken worden in de hemel gesloten'. Hier kun je dansen en de naam van de bruid raden onder de plakjes fruit, en blauwe en witte ballen laten barsten waarin verborgen notities met taken of vragen zijn. Trouwens, ondanks het hemelse leven mogen we de "fondsenwerving voor de hongerige gasten" niet vergeten.

Aanbevolen: