Hoe Bereid Je Je Voor Op Kerst Met Je Kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Bereid Je Je Voor Op Kerst Met Je Kinderen?
Hoe Bereid Je Je Voor Op Kerst Met Je Kinderen?

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Kerst Met Je Kinderen?

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Kerst Met Je Kinderen?
Video: KERSTMIS! Niets is cooler dan samen zijn 🎄❤️ - Kinderen voor Kinderen helpt mee 2024, Mei
Anonim

Kerstmis is een rustige, lichte feestdag die traditioneel wordt beschouwd als het belangrijkste christelijke familiefeest. Het is belangrijk om een feestelijke sfeer in huis te creëren, maar we moeten proberen om van de voorbereiding op de vakantie zelf een vakantie te maken. Hoe interessanter dit proces is, hoe ongeduldiger het kind wacht op het feest zelf en hoe aangenamer het eraan komt.

Hoe bereid je je samen met je kinderen voor op Kerstmis?
Hoe bereid je je samen met je kinderen voor op Kerstmis?

instructies:

Stap 1

Vraag de kinderen zeker om je te helpen bij het voorbereiden van deze magische vakantie, maak bijvoorbeeld tekeningen en maak met je eigen handen geschenken voor peetvaders en grootouders.

Stap 2

Versier je huis met je gezin. Snoepjes en andere zoetigheden worden al lang gebruikt om de kerstboom te versieren. Je kunt met de kinderen sneeuwvlokken, engelen en ander papier knutselen. Kinderen zullen het geweldig vinden als je besluit om buiten een levende kerstboom te versieren.

Stap 3

Bereid met de kinderen een themavoorstelling voor voor uw gezin. Maak een gordijn van een stuk stof. Je kunt poppen naaien of figuren van personages gebruiken die voorgevormd zijn uit deeg of plasticine. Het script moet het kind de tradities van Kerstmis onthullen en leuk en interessant zijn.

Stap 4

Gedichten vullen de ziel met liefde. Leer met de kinderen gedichten over de geboorte van Christus voor de vakantie en behaag de gasten.

Stap 5

De feestdag van Kerstmis is een dag van barmhartigheid en vriendelijkheid. Een hele goede traditie op deze dag is het voeren van vogels of zwerfkatten en honden. Tegenwoordig is het bijzonder goed om de vreugde van Christus' Kerst met mensen te delen door een goede daad te doen. Of maak samen een lijstje met goede daden.

Aanbevolen: