Wat Wens Je Je Beste Vriendin Op Haar Verjaardag

Inhoudsopgave:

Wat Wens Je Je Beste Vriendin Op Haar Verjaardag
Wat Wens Je Je Beste Vriendin Op Haar Verjaardag

Video: Wat Wens Je Je Beste Vriendin Op Haar Verjaardag

Video: Wat Wens Je Je Beste Vriendin Op Haar Verjaardag
Video: Ik Was Niet Welkom Op De Bruiloft Van Mijn Beste Vriendin 2024, April
Anonim

Er zijn nooit veel beste vrienden, en dit is een feit. En het komt voor dat de beste vriend de enige is, en daarom moet je je grondig voorbereiden op haar vakantie. Een cadeau kiezen is waanzinnig moeilijk, maar een felicitatie bedenken is niet altijd makkelijk.

Wat wens je je beste vriendin op haar verjaardag
Wat wens je je beste vriendin op haar verjaardag

Prins, wit paard, alle dingen

Zonder liefdeswensen in deze zaak nergens. Trouwens, wie anders, zo niet de beste vrienden, weten van de zaken van het hart. Daarom kun je veilig je zielsverwant willen ontmoeten (een echte prins op een wit paard, een opgepompte atleet, een voortreffelijke heer - wie het liever heeft). Als een vriend echter al een voorwerp van aanbidding heeft, moet je hem natuurlijk succes wensen bij de ontwikkeling van hun relatie, vertrouwen, betrouwbaarheid, loyaliteit.

Werk studie

Hoe succesvol uw persoonlijke leven zich ook ontwikkelt, u mag de dagelijkse routineactiviteiten niet vergeten. Als een vriend nog een schoolmeisje of student is, zal de wens naar goede cijfers en gemakkelijke studie nooit overbodig zijn. Minder huiswerkopdrachten, toetsen of gemakkelijke vragen over examens, automatische machines voor toetsen - gewoon ontelbaar. Als het meisje al werkt, kun je carrièregroei en meer bonussen wensen.

grappen

Alleen de beste vrienden kunnen grappen met elkaar maken en hoeven niet bang te zijn dat ze voor deze grappen beledigd zullen zijn. Zo is het in dit geval ook. Humoristische felicitaties zijn al lang in trek: iedereen is meer geïnteresseerd in het lezen van korte en lichte humoristische momenten dan semi-officiële poëzie en proza. Je kunt het zelfs op de een of andere manier figuurlijk doen: strips, enz.

Over de jarige zelf

Hier kun je wensen wat een vriend zelf al lang en oprecht heeft gewild. Dit kunnen natuurlijk materiële zaken zijn, zoals de nieuwste smartphone of een handtas uit de nieuwe collectie van de populairste ontwerper. Maar het kan ook zijn dat het meisje zichzelf wil veranderen of verwerven (afvallen / aankomen, zelfvertrouwen vergroten, geduldiger worden, enz.). Toegegeven, op zulke momenten moet je voorzichtig zijn - soms kunnen dergelijke wensen aanstootgevend lijken, dus je kunt ze in een humoristische vorm presenteren. Maar meestal is het prettig als ze schrijven "blijf hetzelfde / zoals je bent" - dat wil zeggen dat het zegt dat alles in deze persoon aangenaam is en niets wil veranderen. Het is vooral prettig om te horen van een zeer naaste persoon, die de beste vriend is, omdat ze alles weet, van de voordelen tot de nadelen.

Wat het verlangen ook is, het belangrijkste is dat het uit de ziel komt. Op haar belangrijkste feestdag wil een vriendin alleen het meest aangename en vreugdevolle horen van mensen die dicht bij haar staan. Zoals ze zeggen, het belangrijkste is niet een geschenk, maar aandacht.

Aanbevolen: