Hoe Maak Je Een Wens Voor De Doop?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Voor De Doop?
Hoe Maak Je Een Wens Voor De Doop?

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor De Doop?

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor De Doop?
Video: Weinig mensen kennen deze geheimen en trucs van de meesters die echt helpen! 2024, April
Anonim

Ze zeggen dat waarzeggerijen in Driekoningen de waarheid vertellen, en in een droom in de nacht van deze feestdag kun je de toekomst zien. En als je een wens doet voor het Doopsel, dan zal het zeker uitkomen.

Hoe maak je een wens voor de doop?
Hoe maak je een wens voor de doop?

instructies:

Stap 1

Zet water op de nacht van Driekoningen. Zodra het water in de afwas begint te zwaaien, ga de straat op, kijk naar de lucht en doe een wens, vraag God om het meest intieme.

Stap 2

Neem een handvol kleine voorwerpen, zoals noten, en strooi ze op een plat oppervlak. Doe nu een wens. Tel de noten. Als je een even getal krijgt, zal je wens uitkomen.

Stap 3

Neem een kleine spiegel, schrijf je wens erop met zeep en leg deze onder het bed voordat je naar bed gaat. Kijk 's ochtends in de spiegel. Als er geen inscriptie is, zal de wens uitkomen.

Stap 4

Schrijf op een stuk papier 12 van je wensen, leg het voor het slapengaan onder je kussen. Kies er 's ochtends willekeurig drie uit. Ze moeten worden vervuld.

Stap 5

Zet een glas water op een schotel van as. Doe een Wens. Gooi dan de ring en je haar in het glas, zeg: "Ik vraag je, mijn schaduw, wat is mijn lot. Kom van waar Judas is. Wat ik wil weten, zie ik in de ring." Kijk goed in het water.

Stap 6

Neem een pot water. Schrijf wensen op smalle stukjes papier, vouw ze zo dat je niet kunt zien wat je hebt geschreven. Bevestig notities aan de rand van het vat, plaats een drijvende kaars in het midden van het vat. Naar welke noot het ook drijft, het verlangen zal uitkomen.

Stap 7

Ga rond middernacht naar bed, sluit je ogen en fluister een verlangen: "Sint Simson, toon een feestelijke droom …", en dan in je eigen woorden je verlangen en val rustig in slaap. Onder de doop, profetische dromen.

Stap 8

Doe een wens en bel je kat of hond. De wens gaat in vervulling als ze met haar linkerpoot over de drempel stapt.

Stap 9

Duik 3 keer voorover in het gat. Herhaal elke keer mentaal het gekoesterde verlangen. Ga dan naar huis, en om drie uur 's nachts ga je de straat op en vraag je de vervulling van de meest intieme.

Stap 10

De gewoonte om wensen te doen voor Driekoningen is een oude gewoonte. Maar ook in onze praktijk is deze gewoonte populair. Er zijn veel manieren, kies gewoon voor elke smaak. Het belangrijkste is dat onze wensen uitkomen. Dus ik wil in goede dingen geloven!

Aanbevolen: