Hoe Regel Je Een Huwelijkscadeau?

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Huwelijkscadeau?
Hoe Regel Je Een Huwelijkscadeau?

Video: Hoe Regel Je Een Huwelijkscadeau?

Video: Hoe Regel Je Een Huwelijkscadeau?
Video: WAT REGEL JE? @lluhbaby_ | Rotterdam 2024, April
Anonim

Cadeaus geven is net zo leuk als ontvangen, toch? En een cadeau krijgen in de originele verpakking is dubbel zo prettig. Nadat u de verpakking zelf heeft gemaakt, weet u zeker dat een perfecte exclusiviteit in de handen van de pasgetrouwden valt. En het is vrij snel en eenvoudig om een huwelijkscadeau te regelen.

Hoe regel je een huwelijkscadeau?
Hoe regel je een huwelijkscadeau?

Noodzakelijk

inpakpapier, tape, kant of tape, nietmachine, verschillende dozen, kralen, strik, linten van twee kleuren, lijm

instructies:

Stap 1

Zoek inspiratie in het beeld van de bruid. Kies de kleur van het papier voor de verpakking in zacht, pastelkleuren of wit. Laat de geschenkverpakking de essentie van het feest weerspiegelen.

Stap 2

Meet de juiste hoeveelheid inpakpapier af. Wikkel het geschenk in en vouw de randen van het papier bij de hoeken. Gebruik indien nodig plakband - dit is een goede hulp, maar probeer het alleen te bevestigen op die plaatsen die later worden bedekt met verpakkingsmateriaal of decoratieve elementen (kant of lint).

Stap 3

Neem het kant en vouw het in lichte vouwen met een nietmachine, zodat het nietje vanaf de voorkant onzichtbaar is. Lijm een strook dubbelzijdig plakband aan de bovenkant van het pakket waar je de veter wilt bevestigen. Wees creatief: je kunt het kant evenwijdig aan de rand of diagonaal van de doos schikken. Lijm de veter op de tape.

Stap 4

Bind het cadeau kruiselings met een satijnen lint en knoop een strik. Door linten van twee kleuren te gebruiken, kunt u originelere en weelderigere strikken krijgen. Versier het midden van de strik met kralen door ze te lijmen. Je kunt de initialen van de pasgetrouwden van kralen verzamelen en het oppervlak van het geschenk ermee versieren.

Stap 5

Er is nog een manier van origineel ontwerp. In het geval dat uw geschenk klein is en in een kleine doos past, is er een prachtige kans om het in meerdere dozen te verpakken die in elkaar passen.

Stap 6

Wikkel de kleinste doos met het geschenk in onopgesmukt inpakpapier. Pak ook de tweede doos in, maar lijm een paar kralen willekeurig op het oppervlak van de doos. Versier de doos ook met een kleine strik. Verzamel de boog apart. Bevestig het op twee of drie plaatsen om het sterker en gemakkelijker te hechten te maken. Bevestig de boog aan het oppervlak van de doos. Wikkel de grootste doos in pakpapier op dezelfde manier als de eerste. Versier de doos met harten van verschillende grootte, gesneden uit kant, een strik en kralen, vergelijkbaar met die waarmee je de middelste doos hebt versierd. Plaats de dozen in elkaar en de bruidsverrassing is klaar.

Aanbevolen: