Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Smolensk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Smolensk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Smolensk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Smolensk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Smolensk
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, Mei
Anonim

Het nieuwe jaar kan zonder overdrijving de belangrijkste Russische feestdag worden genoemd. Sommige mensen verlaten op dit moment Rusland naar verschillende warme landen, maar de meerderheid blijft nog steeds in hun steden. inderdaad, als je wilt, kun je veel plezier beleven aan het vieren van het nieuwe jaar in elke stad, bijvoorbeeld in Smolensk.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Smolensk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Smolensk

instructies:

Stap 1

Vier het nieuwe jaar in een van de restaurants van de stad. Velen van hen organiseren speciale amusementsprogramma's en banketten met verschillende thema's. U kunt de feestoptie waarin u geïnteresseerd bent kiezen door contact op te nemen met een van de restaurants die u leuk vindt volgens de beschrijving. Een lijst met horecagelegenheden in Smolensk is te vinden op de site gewijd aan de stad - https://smolenskru.ru/restorants.htm verschillen van de gebruikelijke keuken van dit restaurant. Daarom moet de samenstelling van de gerechten die tijdens de vakantie worden verwacht, vooraf worden verduidelijkt, evenals welke diensten in de toegangsprijs zijn inbegrepen.

Stap 2

Bezoek de straatevenementen die op oudejaarsavond worden georganiseerd. In Smolensk worden ze meestal in het stadscentrum gehouden - op het Lenin-plein. Naast muzikale begeleiding worden er optredens van artiesten, een kerstboom voor kinderen, diverse wedstrijden en zelfs vuurwerk georganiseerd. Meer volledige informatie en andere adressen waar u het nieuwe jaar kunt vieren, staat begin december op de website van het stadsbestuur -

Stap 3

Als u niet in Smolensk woont, maar het nieuwe jaar daar wilt vieren, kunt u deelnemen aan een korte toeristische reis die samenvalt met de vakantie en vakanties. Neem hiervoor contact op met een van de reisbureaus in uw stad die recreatie in Rusland organiseren. De kosten van de tour zijn afhankelijk van wat er in het programma is inbegrepen: het serviceniveau in het voorgestelde hotel, de duur van de reis en andere factoren. Het reisprogramma kan worden gekozen afhankelijk van uw interesses, maar meestal omvat het bezoeken aan historische monumenten en musea van de stad, bijvoorbeeld het "Museum of Flax".

Aanbevolen: