Hoe Feliciteer Je Je Vader Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Vader Op 23 Februari?
Hoe Feliciteer Je Je Vader Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Vader Op 23 Februari?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Vader Op 23 Februari?
Video: Hoe maak je een tank van papier. Origami tank 2024, April
Anonim

Het is noodzakelijk om van jongs af aan geschenken te geven aan dierbaren. Natuurlijk bereiden de kinderen ze in eerste instantie samen met hun ouders voor, onder hun begeleiding. Leer uw kind attent en empathisch te zijn. Praat met hem over verschillende feestdagen en tradities, praat over je kindertijd en hoe je met je eigen handen cadeaus voor papa en mama hebt gemaakt. Leg uit wat 23 februari voor mannen betekent en raad je aan om van tevoren een verrassing voor je vader voor te bereiden.

Hoe feliciteer je je vader op 23 februari?
Hoe feliciteer je je vader op 23 februari?

Noodzakelijk

  • - kunststof;
  • - verven;
  • - vernis;
  • - taart.

instructies:

Stap 1

Gebruik tekenen, appliqueren, modelleren om iets origineels en noodzakelijks voor papa te maken. Het is altijd prettig als ouders vaak cadeaus die door kinderen zijn gemaakt, in hun handen nemen en ontroerend tegen hun borst drukken. Bedenk wat voor soort dingen constant in het zicht zullen zijn en je vader ten goede zal komen.

Stap 2

Neem een gewoon glas en gebruik kleine decoratieve details om een mooie potloodhouder te maken. Maak kleine geweren, granaten, helmen, schouderbanden, laarzen en andere attributen uit het soldatenleven van veelkleurig plastic. Als ze drogen, schilder je het speelgoed helder en feestelijk, vernis erop. Maak een "beschermende" kleur op het glas, wissel verschillende tinten groen en bruin af. Plak de decoratieve delen die je hebt gemaakt op het product.

Stap 3

Op dezelfde manier kun je een lege fotolijst versieren. Plaats uw foto met uw vader in het resulterende feestelijke kader.

Stap 4

Denk aan de gedichten die zijn opgedragen aan de Dag van de Verdediger van het Vaderland. Leer vooral degene die je leuk vindt. Denk na of vraag je moeder om advies over wat je nog meer moet doen om je liefde voor je vader te tonen. Bak met haar een cake in de vorm van een helm of "citroen", natuurlijk, als je al bekend bent met koken.

Stap 5

Sta vroeg op de ochtend van 23 februari om mama te helpen een feestelijk ontbijt en verrassing te bereiden. Dek de tafel netjes en nodig je vader uit. Als hij naar buiten komt, kus hem dan onmiddellijk en feliciteer hem met verzen en je oprechte woorden van liefde. Overhandig een cadeau en vergeet niet te zeggen dat je het zelf hebt gemaakt.

Stap 6

Ga met het hele gezin naar de bowlingclub en maak je vader blij met een goed humeur en vechtlust. Ondersteun zijn spel met vrolijke kreten en kusjes. Trouwens, van tijd tot tijd kunt u dergelijke gezinsvakanties zonder reden regelen, gewoon omdat u een gelukkig gezin bent. Geef mama en papa een idee om paintball te spelen, naar het park te skiën of naar de ijsbaan te gaan. Concentreer je op de wensen van je vader - op 23 februari komen zijn dromen uit.

Aanbevolen: