Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Op 8 Maart?
Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Geliefde Op 8 Maart?
Video: С 8 Марта! Самая сказочная, красивая открытка для любимых. Вальс цветов. 2024, April
Anonim

Voor veel Russische mannen begint acht maart een maand voor de feestdag - met dagelijkse winkelbezoeken op zoek naar een cadeau, met het bedenken van een plan voor de avond en geld sparen voor bloemen en chocolade. Meisjes willen deze dag op een ongewone, originele manier doorbrengen, en mannen willen hun geliefde behagen en haar echt behagen met een verrassing. En het belangrijkste hier is om na te denken over het idee van de vakantie.

Hoe feliciteer je je geliefde op 8 maart
Hoe feliciteer je je geliefde op 8 maart

instructies:

Stap 1

Romantische optie. Kaarsen, mousserende wijn, rozenblaadjes … Natuurlijk houden alle meisjes ervan, vooral als deze optie niet op 14 februari, Valentijnsdag, gebeurde. Lieve mannen! Als Sint-Valentijn net zo'n verrassing voor je geliefde heeft voorbereid, probeer jezelf dan niet op 8 maart te herhalen, of voeg op zijn minst een vleugje afwisseling toe aan het gebruikelijke "menu". Presenteer geen rozen, maar lelies, gerbera's, tulpen, bovendien kun je wijn drinken in een gezellig café, muzikanten, goochelaars en andere artiesten uitnodigen die speciaal voor jou zullen optreden en je een paar fantastische momenten zullen bezorgen. Mee eens, het is prettiger om je geliefde uit te nodigen voor een langzame dans, niet op een versleten melodie uit de luidsprekers, maar op de betoverende stem van een zanger die liedjes alleen voor jou uitvoert.

Stap 2

Collectieve optie. Als u besluit deze feestdag te vieren met een vrolijk vriendelijk gezelschap, probeer dan niet de aandacht van een van de aanwezige dames te ontnemen. Bel vooraf het herenteam, bedenk leuke souvenirs voor je meiden. Het is wenselijk dat ze qua kosten vergelijkbaar of hetzelfde zijn, zodat je later niet de verontwaardigde blik van je geliefde opmerkt, dat haar vriend een belangrijker cadeau krijgt. Het is beter om de bezorging van het hoofdgeschenk even te laten na het feest, als je alleen bent. Je kunt een humoristisch lied of een parmantige dans in refrein uitvoeren, de meisjes betrekken bij een spannend spel. Dit zal helpen om dichterbij te komen, de situatie onschadelijk maken en de stemming verbeteren.

Stap 3

Vrijgezellenfeest. Vaak geven meisjes op 8 maart schattige vrouwenfeestjes, wanneer ze veel over verschillende dingen kunnen praten en over hun mannen kunnen roddelen. En hier kun je jezelf van de positieve kant bewijzen door de organisatie over te nemen. Reserveer een tafel in een restaurant of club, of misschien willen je meiden wel naar de sauna. Natuurlijk zullen mannen voor het feest moeten betalen, die ook geen tijd mogen verspillen aan het wachten op het einde van het feest. Nee, nee, je hoeft niet naar een sportbar te gaan, maar het ontmoeten van je dames bij de uitgang met boeketten bloemen zal een zeer nobele en mooie stap zijn die het hele jaar door aangename herinneringen voor de meisjes zal achterlaten.

Stap 4

Creatieve opties. Als je genoeg geld hebt, kun je natuurlijk een nummer voor je geliefde opnemen en 's ochtends een schijf met een boeket bloemen bij haar kussen achterlaten. Nou, of vraag een muzikaal ensemble om een serenade onder de ramen te zingen. Je kunt naar elk land een kaartje kopen en daar de feestdagen prachtig vieren. Als een optie - de Dag van de vervulling van verlangens (bespreek gewoon het verloop van de vakantie van tevoren: bijvoorbeeld zodat niet alle verlangens niet materieel zijn).

Stap 5

Maak een geschenk met uw eigen handen. Veel mannen gaan van tevoren naar een burn-outcursus (een schattig kistje met een ontwerp gemaakt door een geliefde man zal het hart van elke jongedame raken), iemand breit en borduurt zelfs. Als zo'n prestatie niets voor jou is, teken dan op zijn minst een ansichtkaart of verzin er een tekst voor. Maak in video-editors een video over je vriendin en hoe je van haar houdt en haar waardeert. Als je vroeg naar je werk vertrekt, laat dan ontroerende notities achter op tafel of op de koelkast met een wens voor een goede dag en woorden van liefde.

Aanbevolen: