Wat Te Geven Aan Ouders Voor 30 Jaar Huwelijk?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Aan Ouders Voor 30 Jaar Huwelijk?
Wat Te Geven Aan Ouders Voor 30 Jaar Huwelijk?

Video: Wat Te Geven Aan Ouders Voor 30 Jaar Huwelijk?

Video: Wat Te Geven Aan Ouders Voor 30 Jaar Huwelijk?
Video: ouders 50 jaar huwelijk 2024, Mei
Anonim

30 jaar - veel of weinig? Voor mensen is dit de leeftijd van volwassenheid, en voor degenen die samen 30 jaar oud zijn, is het de leeftijd van wijsheid. Alleen liefdevolle en wijze mensen kunnen hun gevoelens gedurende 3 decennia dragen. Wat voor soort geschenk zou geschikt zijn voor ouders ter ere van zo'n plechtige gebeurtenis.

Wat te geven aan ouders voor 30 jaar huwelijk?
Wat te geven aan ouders voor 30 jaar huwelijk?

Wat kun je je ouders geven voor een parelhuwelijk?

30 jaar vanaf de huwelijksdatum is een belangrijke datum. Je ouders zullen zeker blij zijn met de aandacht, cadeautjes op deze dag. Het 30-jarig huwelijksjubileum wordt een parelhuwelijk genoemd, dus het zal niet moeilijk zijn om te beslissen wat je je ouders gaat geven. Op deze dag worden parels gegeven.

Mama kan blij zijn met nieuwe oorbellen, een ring met parels, een parelketting. Met de vader zal het moeilijker zijn. Als hij nooit een manchetknoop of dasspeld bij zo'n juweel zal dragen, zal hij moeten nadenken over wat voor cadeau hij zou willen krijgen.

Er wordt aangenomen dat op deze dag parels kunnen worden vervangen door parelmoer. Denk aan de hobby's van je vader. Misschien is hij een verzamelaar en zal hij heel blij zijn met het album voor het opbergen van de voorwerpen uit zijn verzameling, of de bekerhouder, beker, versierd met parelmoer.

Of misschien besluit u uw ouders een gezamenlijk cadeau te geven, waarmee u de continuïteit van hun verbintenis benadrukt. Zo'n geschenk kan een doos zijn die is versierd met parels. Daarnaast kun je er een welgemeende brief aan ouders in doen, of hun gezamenlijke foto, ingelijst in een mooie lijst.

Andere opties voor cadeaus voor 30 jaar huwelijk aan ouders

Over het algemeen hangt het allemaal af van je vindingrijkheid en van de interesses, verlangens, hobby's van je ouders. Misschien zijn ze gepassioneerde liefhebbers van een tuin, een moestuin en een zomerverblijf, en dan geven ze de voorkeur aan tuingereedschap of een dure grasmaaier, waarvan ze al jaren dromen om ze te kopen, boven alle dozen.

Probeer van tevoren in een gesprek aan je ouders te vragen wat ze wel zouden willen, maar niet kunnen kopen, omdat er niet genoeg geld is. Of ze hebben genoeg geld, maar kunnen het om de een of andere reden niet betalen om het te kopen. Het komt voor dat een niet helemaal jonge vrouw bijvoorbeeld droomt van een ultramodieuze peignoir, maar deze niet koopt, in de overtuiging dat zo'n garderobedetail niet bij haar leeftijd past.

In dit geval zal uw geschenk haar zeer verheugen, haar in staat stellen om eindelijk zo'n gewenst ding aan te trekken, zichzelf te verontschuldigen in de ogen van anderen en haar man door te zeggen dat "als je het eenmaal hebt gegeven, je het moet dragen". Doe voorzichtig! Om een mens een plezier te doen, mag men zich niet vergissen in de keuze van kleur en maat.

Een cadeau op je 30e huwelijksverjaardag kan duur zijn of niet. Uiteindelijk zijn jouw aandacht, liefde en zorg belangrijker. Traditiegetrouw, wat je ook koopt - een fotolijst, een waterkoker, een strijkijzer, een dubbele boiler, een slowcooker, een sapcentrifuge - vraag om je geschenk mooi in te pakken in parelmoer papier.

Vergeet niet een pareltaart en luxe bloemen te kopen. Gedurende 30 jaar van de bruiloft is het goed voor ouders om witte calla lelies te geven, die qua vorm op een parel lijken.

Aanbevolen: