Hoe Een Prom Te Hebben

Inhoudsopgave:

Hoe Een Prom Te Hebben
Hoe Een Prom Te Hebben

Video: Hoe Een Prom Te Hebben

Video: Hoe Een Prom Te Hebben
Video: Prom Season Tiktok 2024, April
Anonim

Afstuderen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Elke persoon, die opgroeit, herinnert zich herhaaldelijk zijn school, klas en de meest besproken gebeurtenis op een bijeenkomst van alumni is natuurlijk hun afstudeerfeest. Daarom moet iedereen die van plan is om een afscheidsfeestje te houden met de school voor afgestudeerden de zaak zeker op een verantwoorde, originele manier benaderen en dit evenement onvergetelijk maken.

Hoe een prom te hebben
Hoe een prom te hebben

instructies:

Stap 1

Overweeg plaatsen voor de formele en informele delen van het afstuderen. Het officiële gedeelte is wanneer de uitreiking van diploma's en medailles, diploma's en linten "afgestudeerd", bloemen en felicitaties voor leerkrachten en ouders plaatsvindt. Dit deel kan het beste worden gedaan in een ruimte waar meestal formele evenementen plaatsvinden, ergens waar rijen stoelen staan, zodat veel mensen kunnen zitten. En natuurlijk moet er een podium zijn.

Stap 2

Kies in overleg met de alumni zelf een plaats voor het informele gedeelte van het afstuderen. Misschien vindt u één ding geschikt, maar zij kunnen iets heel anders vinden. Onthoud dat dit deel veel belangrijker is voor de afgestudeerden dan het eerste, omdat de viering plaatsvindt in een sfeer "alleen voor vrienden" - alleen de feestvierders zelf, en soms hun ouders. Een geschikte plaats kan dus een café, restaurant of een andere plaats zijn waar u in een groot bedrijf kunt zitten, vergeet alleen niet dat dit bedrijf nog minderjarig is.

Stap 3

Bedenk een felicitatieprogramma voor het officiële gedeelte. Iedereen zou zich vanavond belangrijk moeten voelen, omdat de leraren, het schoolbestuur en natuurlijk de ouders veel moeite hebben gedaan zodat deze dag eindelijk kwam en de studenten eindelijk hun bureau verlieten en de bagage van kennis met zich meenamen. Laat daarom iedereen bloemen en komische brieven overhandigen en de presentator leest felicitaties voor.

Stap 4

Bedenk een programma voor het niet-officiële deel - het moet radicaal anders zijn dan het programma voor het officiële deel. Tijdens dit onderdeel moeten de afgestudeerden worden vermaakt met grappen, verhalen uit het schoolleven, bij voorkeur hun eigen, en leuke wedstrijden. Zorg ervoor dat je je favoriete klasleraar of parallel kiest, of gewoon een heel opgewekt persoon als leider.

Stap 5

Vergeet dansen niet! Het is absoluut noodzakelijk om op het bal te dansen, dus het uitnodigen van een DJ, of op zijn minst gewoon een computer op de luidsprekers aansluiten, is de heilige plicht van iedereen die het bal organiseert. Nogmaals, vergeet niet om met alumni te overleggen over het onderwerp muziek - houd bijvoorbeeld een peiling en draai van elk ten minste één favoriet dansnummer, en neem de rest van de tijd in beslag met hits van radiostations.

Aanbevolen: