Hoe Maak Je Een Engelenkostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Engelenkostuum?
Hoe Maak Je Een Engelenkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Engelenkostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Engelenkostuum?
Video: GRIEZELIGE HALLOWEEN DIY IDEEËN || Last minute Halloween-kostuums en creaties door 123 GO! 2024, April
Anonim

Het beeld van een engel trekt al lang mensen aan. Kinderen in engelenkostuum zien er geweldig uit. Als je wilt dat je baby op de feestdag pronkt in de vorm van een engel, of je wilt zelf zo'n kostuum dragen, dan heb je twee opties: koop een kant-en-klaar exemplaar in de winkel, of maak het zelf. De eerste optie is een duur genoegen. Sommige vleugels kunnen je vanaf 1000 roebel kosten. Daarom raden we je aan om zelf een engelenkostuum te maken.

Van een baby kan zo'n engeltje gemaakt worden
Van een baby kan zo'n engeltje gemaakt worden

instructies:

Stap 1

Een engelenkostuum voor een matinee of voor een carnaval bestaat meestal uit een lichte jurk, vleugels en een aureool. Indien gewenst kan het pak ook worden aangevuld met passend schoeisel.

Stap 2

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de vleugels bij het maken van het kostuum van de schattige engel. Ze kunnen worden gemaakt met veren of met een draadframe bedekt met stof. De vleugels zijn meestal aan de jurk bevestigd met elastische banden die op de schouders worden gedragen of met linten die op dezelfde manier zijn vastgemaakt.

Stap 3

De basis voor de halo is een rand met hoorns gemaakt van dunne en stijve veren of een eenvoudige rand met een bevestigde draad, waarvan het uiteinde de vorm heeft van een ring. We bedekken de ring met hoorns met een doek en lijmen de halo met pluisjes. Wat zijn goede veren - tijdens bewegingen zal de halo heen en weer zwaaien.

Aanbevolen: