Hoe De Beste Te Zijn Op Prom

Inhoudsopgave:

Hoe De Beste Te Zijn Op Prom
Hoe De Beste Te Zijn Op Prom

Video: Hoe De Beste Te Zijn Op Prom

Video: Hoe De Beste Te Zijn Op Prom
Video: Easy Dance Moves for Beginners (Easy Footwork Tutorial 2020) 2024, April
Anonim

De eerste en meest opwindende bal in het leven prikkelt altijd de hoofden van meisjes. Ik zou graag de meest charmante, stijlvolle, mooiste willen zijn. Het is belangrijk om het niet te overdrijven en het beeld te vinden waarin u zich natuurlijk zult voelen, omdat dit het belangrijkste onderdeel van succes is.

Hoe de beste te zijn op prom
Hoe de beste te zijn op prom

instructies:

Stap 1

Hoewel het afstudeerfeest een bal wordt genoemd, vindt dit feest plaats in restaurants, op schepen en in clubs. Dus jurken met een hoepelrok, toiletten met een sleep, blote schouders en handschoenen zien er vreemd uit. Een cocktailjurk zal er passender uitzien. Zo'n outfit zal zijn minnares meer dan eens versieren, in plaats van zich als een dood gewicht in de kast te vestigen.

Werkelijke lengte is net boven de knie. Een rok tot op de grond, die constant moet worden vastgehouden, zal zelfs voor de disco dodelijk verveeld zijn, en een extreme mini zal verraderlijk demonstreren wat fatsoenlijke meisjes moeten verbergen voor nieuwsgierige blikken. Volgens de regels van de etiquette moet je zowel voor als achter naakt zijn. U kunt zich dus een snee op de rug of borst veroorloven, maar niet te onthullend.

Afgestudeerden geven traditioneel de voorkeur aan de jurk, maar dit is slechts een traditie, geen regel. Niemand verbiedt het kiezen van een rok, een broekpak of zelfs een jumpsuit.

Stap 2

De kleur van de outfit kan elke zijn. Relevante verzadigde, maar niet te felle tinten rood, combinaties van meerdere tinten blauw of groen in één outfit. Alleen van zware kleuren (zwart, bordeauxrood) adviseren stylisten jonge meisjes om te weigeren - ze komen niet te veel overeen met de leeftijd van afgestudeerden. Tot grote vreugde van liefhebbers van heldere oplossingen, ondersteunen modeontwerpers veelkleurige jurken: bloemen, geometrische, oosterse prints zijn niet alleen geschikt in alledaagse outfits, maar ook in een pak op het schoolbal. Maar dergelijke bonte kleding wordt aanbevolen om te combineren met gewone schoenen en accessoires.

Stap 3

Haar en make-up moeten het pak aanvullen, niet tegenspreken. Je moet geen onvoorstelbare torens op je hoofd creëren; het is beter om jezelf te beperken tot een meer verfijnde, doordachte en nette versie van je dagelijkse kapsel. Cocktailstyling verplicht niet om lang en halflang haar te verwijderen. In plaats van vulgaire tiara's zijn verse bloemen voor kapsels geschikt voor jonge dames.

Bij make-up is het beter om je op de ogen te concentreren, omdat felle lippenstiften zelden geschikt zijn voor jonge meisjes. Kies bij voorkeur voor natuurlijke tinten, iets rijker dan bij een casual look. Het is aan te raden om een paar weken voor het afstuderen, maar na het kopen van de jurk, je kapsel en make-up te oefenen. En vergeet natuurlijk je manicure niet - goed verzorgde nagels zien er geweldig uit met een kleurloze nagellak.

Aanbevolen: