Hoe Maak Je Schminken Voor Halloween

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Schminken Voor Halloween
Hoe Maak Je Schminken Voor Halloween

Video: Hoe Maak Je Schminken Voor Halloween

Video: Hoe Maak Je Schminken Voor Halloween
Video: 30 COOLE EN ENGE HALLOWEEN-MAKE-UP EN DECORIDEEËN 2024, Mei
Anonim

Halloween is een prachtige en magische feestdag met veel leuke tradities. Sinds kort is het tijdens deze grandioze actie populair geworden om het gezicht te schminken zodat er zoveel mogelijk angstige voorbijgangers rondlopen.

Schminken voor Halloween
Schminken voor Halloween

Wat heb je nodig om schminken toe te passen

Schminken is een op water gebaseerde, olievrije cosmetische verf. Voorheen was hij alleen bekend bij theatrale visagisten, maar 15 jaar geleden begon hij het publiek van volwassenen en kinderen te veroveren en werd hij een manier van grappige reïncarnatie tijdens verschillende vakanties. In tegenstelling tot andere verven laat dit type make-up geen sporen achter op kleding en kan het gemakkelijk van de huid worden verwijderd met warm water en zeep.

De manifestatie van verbeeldingskracht bij het aanbrengen van schminken kan eenvoudig onbeperkt zijn. Voordat je iemand begint te worden die bijzonder eng is, moet je de nodige verf en hulpgereedschappen voorbereiden. Je hebt een set penselen van verschillende diktes met zachte haren nodig, een spons of spons om grote delen van het lichaam te schilderen en verschillende kleuren voor het schminken. Om een mysterieus mystiek beeld te creëren, zullen zwart-witte verf zeker van pas komen.

Halloween schminken techniek

Eerst wordt een lichtere verf op de huid aangebracht, gelijkmatig verdeeld met een spons of spons, die wordt bevochtigd met water en goed wordt uitgeknepen. U moet de basis in een dunne laag aanbrengen, anders kan deze na het drogen barsten en zijn glans verliezen. Daarna beginnen ze met het tekenen van de te maken afbeelding.

Vampieren worden gekenmerkt door een bleke huidskleur, donkere kringen rond de ogen en felrode lippen, zogenaamd bevlekt met bloed. Maar als optie, om het beeld te intimideren, kunnen de lippen zwart zijn. Als er een verlangen is om anderen ter plekke te verslaan, kun je met een dunne borstel een kale kauwgom met scheve en lange tanden tekenen in plaats van de bovenlip.

Om te verschijnen in de vorm van een van de engste Halloween-personages - de dood met een zeis, moet je een imitatie van een menselijke schedel op je gezicht nabootsen. Om het tekenen gemakkelijker te maken, is het de moeite waard om een afbeelding van een afbeelding of foto te kopiëren. Dit maakt het gemakkelijker om een meer naturalistische look te creëren.

Voor aanhangers van niet-agressieve opties, kun je de rol van de spinnenkoningin aanbieden, wiens oogleden zijn versierd met een gouden spinnenweb, of het beeld van een bosfee, op wiens groene huid kleine kleurrijke planten krullen en delicate bloembladen zich bevinden rond de ogen.

De ideeën van schminken voor Halloween zijn ontelbaar, alleen verbeelding en onbewuste ambities kunnen vertellen op welke manier je deze vakantie wilt doorbrengen, zodat je er het hele volgende jaar aan kunt denken.

Aanbevolen: