Hoe Maak Je Schminken Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Schminken Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Maak Je Schminken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Schminken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Schminken Voor Het Nieuwe Jaar
Video: How to: dagelijkse blush, bronzer u0026 highlighter aanbrengen - MissLipgloss.nl 2024, April
Anonim

Carnavalskostuum is een belangrijk kenmerk van de nieuwjaarsviering. Afbeeldingen van een sneeuwvlok, een rendier, de kerstman en het sneeuwmeisje, een sneeuwkoningin, een sneeuwpop, karakters-symbolen van het komende jaar worden veel gebruikt. Schminken voegt uniekheid toe aan het externe beeld, terwijl het op een magische vakantie gepast is om het gezicht niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen te schilderen.

Hoe maak je schminken voor het nieuwe jaar 2019
Hoe maak je schminken voor het nieuwe jaar 2019

instructies:

Stap 1

Schminkverven zijn op waterbasis, dus ze zullen de huid van baby's niet beschadigen. Om de ontwikkeling van allergieën te voorkomen, is het echter raadzaam om eerst een test uit te voeren: breng een kleurstof aan op de binnenste elleboogbocht en observeer de reactie van de dermis. Als er geen roodheid, jeuk, peeling, enzovoort is, kun je veilig doorgaan met creativiteit. Poederverven worden verdund met water, het is ten strengste verboden om gewone aquarel, gouache, enzovoort te gebruiken.

Stap 2

Het is wenselijk om te beginnen met eenvoudige tekeningen. Teken bijvoorbeeld sneeuwvlokken en patronen op de wangen, het voorhoofd.

Beeld
Beeld

Stap 3

Je kunt een nieuwjaarsmasker afbeelden dat is versierd met sneeuwvlokken, patronen, glitters. Houd bij het tekenen van een tekening uw hand in een rechte hoek. Het is raadzaam om de verf aan te brengen met kleine en platte kwasten. Neem een beetje verf om vlekken te voorkomen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Het is niet moeilijk om de kerstman te tekenen, teken gewoon een witte baard, grijze wenkbrauwen, een rode neus en wangen. Ambachtslieden kunnen een hoed op het voorhoofd en een bril op de neusbrug plaatsen.

Beeld
Beeld

Stap 5

Het beeld van de Sneeuwmaagd en de Sneeuwkoningin is vergelijkbaar. Het is belangrijk voor koude schoonheden om een witte teint te geven. Om dit te doen, schaduw de witte verf met een dunne laag, wacht tot deze droogt en pas dan patronen aan.

Beeld
Beeld

Stap 6

Decorelementen: strass-steentjes, glitters geven het beeld een unieke uitstraling. Het is raadzaam om oorbellen in de vorm van ijsschotsen te dragen.

Beeld
Beeld

Stap 7

Een gemeenschappelijk beeld is een symbool van het komende jaar. 2019 is het jaar van het wilde zwijn, dus afbeeldingen van varkens, varkens en biggen zijn het meest geschikt. Schminken is in dit geval eenvoudig: je moet de huid een roze tint geven en een pleister tekenen. Teken de oren op het voorhoofd en markeer de grenzen van de snuit.

Beeld
Beeld

Stap 8

Het is niet nodig om het beeld van een nieuwjaarsvarken in te gaan, je kunt haar gewoon op haar gezicht afbeelden. Bijvoorbeeld de grappige cartoon Peppa Pig.

Beeld
Beeld

Stap 9

Een afbeelding van een sneeuwpop zou ook passend zijn. Het kan op de wangen, het voorhoofd en zelfs op de neusbrug worden geverfd.

Beeld
Beeld

Stap 10

Het is een beetje moeilijker om als sneeuwpop te reïncarneren. Maar deze make-up ziet er uniek uit naast het bijbehorende kostuum. Om make-up uit te voeren, brengt u een uitgesproken laag witte verf op het gezicht aan, wacht u tot deze droog is, verandert u de neus in een wortel en tekent u de contouren van de mond. Ambachtslieden kunnen het beeld aanvullen met een tak van lijsterbes en een goudvink die erop zit.

Beeld
Beeld

Stap 11

Het kerstspeelgoed en de kerstboom afgebeeld op het gezicht zijn ook een attribuut van de wintervakantie. Je kunt een hele boom tekenen of een takje versierd met speelgoed.

Beeld
Beeld

Stap 12

Sinterklaas kan niet zonder een rendier. Na geoefend te hebben, is zo'n make-up niet moeilijk uit te voeren.

Beeld
Beeld

Stap 13

Op nieuwjaarsvakantie voelen veel volwassenen zich als kinderen, dus ze zullen graag hun eigen gezicht schilderen.

Beeld
Beeld

Stap 14

Er zijn veel opties voor het schminken van het nieuwe jaar, de keuze hangt alleen af van de verbeeldingskracht en artistieke vaardigheden van de meester.

Aanbevolen: