Hoe Breng Je Een Dag Kennis Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Dag Kennis Door?
Hoe Breng Je Een Dag Kennis Door?

Video: Hoe Breng Je Een Dag Kennis Door?

Video: Hoe Breng Je Een Dag Kennis Door?
Video: Hoe breng je rust in je magazijn u0026 kan je 5x zoveel bestellingen versturen? -WWV Summer Edition 2021 2024, April
Anonim

1 september is niet alleen het begin van het academische jaar over de hele wereld, maar ook een feestdag die gepaard gaat met het opdoen van nieuwe kennis, communiceren met vrienden en vele spannende en interessante gebeurtenissen in het leven van jonge mensen. Leraren regelen meestal een vakantie voor schoolkinderen, maar hoe breng je deze dag op een leuke en ongewone manier door als je student of zelfs leraar bent?

Hoe breng je een dag kennis door?
Hoe breng je een dag kennis door?

instructies:

Stap 1

VIER EEN DAG KENNIS OP UW SCHOOL De start van een nieuw schooljaar is vooral een gelegenheid om oude bekenden te ontmoeten. Daarom kun je vanaf de eerste minuut feestvieren, zodra je het publiek betreedt. In de zomer is er veel met jullie allemaal gebeurd, iedereen heeft veel verhalen en heeft iets te delen. Voel je vrij om je emoties te tonen en je positieve en goede humeur te delen met je klasgenoten. Maak kleine cadeautjes voor je vrienden. Als je elkaar de hele zomer echt niet hebt gezien, kunnen het prachtige schelpen zijn van een vakantieplek of een paar memorabele souvenirs. Als je de kans hebt gehad om je vakantie samen door te brengen, behaag dan je vrienden met foto's. Het delen van herinneringen is altijd leuk, vooral voor de start van het lange winter- en schooljaar.

Stap 2

Ga zeker na de les naar een café of club. Vreugdevolle knuffels te midden van een stromend publiek en uitroepen van verrukking in de gang is natuurlijk heerlijk, maar als de ziel vakantie nodig heeft, is het zonde om die te ontnemen van een dergelijke kans. Natuurlijk kun je een banketrepetitie houden aan het buffet van het instituut of de dichtstbijzijnde McDonald's, maar het is het beste om met het hele gezelschap naar een nachtclub of café te gaan en daar volop plezier te hebben. Kennisdag is als een nieuw jaar, als je het ontmoet, breng je het door. Probeer op een leuke en zorgeloze manier een nieuwe pagina van je studentenleven te beginnen, dan zal het gemakkelijker zijn om te studeren en zullen vrienden je kunnen steunen in moeilijke tijden.

Stap 3

De eerste september is praktisch een professionele vakantie voor leraren en leraren. Leraren op school krijgen boeketten gladiolen en chrysanten, en eersteklassers met gloeiende ogen kijken ernaar met zo'n vreugde en schroom dat de stemming automatisch stijgt zonder koffie en energiedrankjes. Uiteraard markeren docenten het begin van het schooljaar op hun eigen niveau. De standaardbijeenkomst voor de lessen, wensen voor veel succes en ijverige studenten, evenals bijeenkomsten met zoete broodjes en snoep zijn al lang een goede oude traditie voor degenen die op scholen werken. Ook docenten op de hogeschool kunnen het begin van het jaar en de bijeenkomst na de zomervakantie vieren. De dag van de kennis is tenslotte een evenement dat niet alleen degenen verenigt die kennis zullen ontvangen, maar ook degenen die klaar zijn om het te delen.

Aanbevolen: