Hoe Noem Je Een Feestdag?

Inhoudsopgave:

Hoe Noem Je Een Feestdag?
Hoe Noem Je Een Feestdag?

Video: Hoe Noem Je Een Feestdag?

Video: Hoe Noem Je Een Feestdag?
Video: Hoe vieren Marokkanen en Turken de feestdagen! 2024, April
Anonim

Elke dag viert de wereld de herinnering aan een historische gebeurtenis die belangrijk is voor een familie, stad, land, groep landen en de wereld als geheel: verjaardag, dag van herinnering en verdriet, dag van de arbeid, dag van de grondwet, enz. Ongeplande vakanties die je hebt uitgevonden en die je volgend jaar niet gaat besteden, hebben ook een eigen naam nodig.

Hoe noem je een feestdag?
Hoe noem je een feestdag?

instructies:

Stap 1

Analyseer de namen van andere feestdagen. Elk van hen geeft een specifiek tijdstip van de dag aan, meestal dag. Als u overdag een feestelijk evenement gaat houden, zal het eerste deel van de naam het woord "dag" zijn.

Stap 2

Markeer het hoofdidee van het evenement dat u voor de vakantie wilt houden. U wilt bijvoorbeeld alleen meisjes uitnodigen en de dresscode regelen - paarse jurken. Het tweede deel zal dan slechts het idee van een vakantie zijn.

Stap 3

Overeenkomen met het eerste en tweede deel van de naam van de vakantie. In ons geval bleek het "de dag van de paarse jurk" te zijn, en de naam van je vakantie kan andere details en ideeën bevatten.

Aanbevolen: