Hoe Cadeaus Te Geven Op Een Feestdag

Inhoudsopgave:

Hoe Cadeaus Te Geven Op Een Feestdag
Hoe Cadeaus Te Geven Op Een Feestdag

Video: Hoe Cadeaus Te Geven Op Een Feestdag

Video: Hoe Cadeaus Te Geven Op Een Feestdag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Elke vakantie is dubbel aangenaam als er geschenken op worden ontvangen. Overweeg daarom bij het organiseren van het jubileum van het bedrijf zorgvuldig hoe u de presentatie van geschenken aan werknemers uitvoert.

Hoe cadeaus te geven op een feestdag
Hoe cadeaus te geven op een feestdag

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst welke cadeaus je gaat geven. Meestal beginnen bedrijven zich van tevoren voor te bereiden op het jubileum. Hiervoor bestellen ze diverse boeken, certificaten, agenda's, souvenirs van glas of porselein met bedrijfslogo's.

Stap 2

Bereken het aantal cadeaus en plan het bedrag dat je gaat besteden. Op basis hiervan cadeautjes ophalen.

Stap 3

De presentatie van geschenken per afdeling ziet er interessant uit. Jij, als leider, loopt met je assistenten door alle kantoren en presenteert de souvenirs die van tevoren zijn voorbereid. Voor deze optie is een algemene gift voor de afdeling meer geschikt. Geef bijvoorbeeld een magnetron aan de boekhouding, een koffiezetapparaat aan economen en een airconditioning aan computerspecialisten. Zoek vooraf natuurlijk uit wat je collega's nodig hebben. Begeleid de presentatie van geschenken met warme en oprechte wensen, zorg ervoor dat u een beetje humor aan uw toespraak toevoegt. Zo creëer je een democratische en vertrouwensvolle sfeer in het team.

Stap 4

Het personeel zal het geweldig vinden om gepersonaliseerde cadeaus te ontvangen. Hier kunt u standaardsets maken: een doos bonbons, champagne, een dagboek. Als het personeel niet erg groot is, overweeg dan individuele souvenirs. Het is beter om dergelijke geschenken helemaal aan het begin van de viering te geven. Dan zal het humeur van de medewerkers meteen stijgen, er zal een meer gemoedelijke sfeer van de avond ontstaan.

Stap 5

De verjaardag van het bedrijf is een feestdag die de medewerkers van deze organisatie verenigt. Om de bedrijfsgeest te bevorderen, kunt u activisten instrueren om 's ochtends bij de ingang kleine souvenirs met uw bedrijfslogo uit te delen: kleine tafelkalenders, pennen of vlaggen, maar ook ansichtkaarten met een uitnodiging voor het jubileum. En al tijdens de viering om de meest geëerde figuren te vieren. Vergeet ook de jongere generatie niet. Aan iedereen die onlangs bij het bedrijf is gekomen, doneer albums met foto's en de geschiedenis van het bedrijf. Zeg dat je hoopt dat ze zullen bijdragen aan het voortbestaan van de organisatie.

Stap 6

Het is goed als je een speciaal script bestelt voor het jubileum. Zorg dat je er een plekje in vindt voor warme woorden aan je medewerkers en tijd voor het overhandigen van cadeaus. Je moet niet doen met een droge plechtige toespraak in de aula. Bovendien kan men tijdens de vergadering niet zomaar aankondigen dat alle medewerkers naar dat en dat kantoor moeten komen, hun geschenken moeten tekenen en ophalen.

Aanbevolen: