Welke Cadeaus Vinden Vrouwen Niet Leuk Om Te Krijgen?

Inhoudsopgave:

Welke Cadeaus Vinden Vrouwen Niet Leuk Om Te Krijgen?
Welke Cadeaus Vinden Vrouwen Niet Leuk Om Te Krijgen?

Video: Welke Cadeaus Vinden Vrouwen Niet Leuk Om Te Krijgen?

Video: Welke Cadeaus Vinden Vrouwen Niet Leuk Om Te Krijgen?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Vrouwen vinden het erg leuk als mannen aandacht aan hen besteden, en een van deze tekenen van aandacht zijn geschenken. Niet alle cadeaus zijn echter acceptabel. Voordat je een verrassing voor je vriendin kiest, moet je je bewust zijn van haar voorkeuren.

Welke cadeaus vinden vrouwen niet leuk om te krijgen?
Welke cadeaus vinden vrouwen niet leuk om te krijgen?

Waarom speelt het karakter van een meisje een grote rol bij het kiezen van een cadeau?

Als je besluit om je geliefde en kennis een plezier te doen, moet je goed op de hoogte zijn van enkele van haar karaktereigenschappen, haar hobby's en interesses. Stel je voor dat je een klein pluizig katje koopt voor een dame. Misschien zal iemand blij zijn met zo'n verrassing, maar als je vriend allergisch is voor wol? Het zal lelijk uitpakken. Het meisje zal zeker denken dat je niet op haar let, omdat ze je al over haar probleem heeft verteld. Daarom moet je, voordat je een cadeau voor iemand kiest, ervoor zorgen dat je niet fout gaat.

Welke geschenken mogen niet aan vrouwen worden gegeven?

Er is een lijst met cadeaus die je beter niet kunt geven aan meisjes die je kent. Deze lijst bevat huisdieren, omdat u er niet zeker van kunt zijn dat de dame zo'n geschenk graag accepteert. Misschien staat de leefruimte haar dit niet toe, of misschien houdt ze gewoon niet van honden of katten.

Bovendien moet je meisjes niet cadeau doen aan een fitnessclub (tenzij ze je er zelf naar heeft gevraagd, en je niet zeker weet of ze daarheen wil). Zo'n cadeau kan worden beschouwd als een hint van enkele uiterlijke gebreken met betrekking tot de figuur van het schonere geslacht. Hetzelfde kan gezegd worden voor artikelen voor persoonlijke hygiëne.

Ook zijn huishoudelijke apparaten een ongewenst cadeau voor een meisje. Natuurlijk kun je het werk van je geliefde gemakkelijker maken door haar een slowcooker of een blender te kopen, maar dergelijke dingen moeten zonder reden worden gegeven. En tijdens eventuele vakanties is het beter om iets anders als verrassing te kiezen.

Koop geen geschenken die te omvangrijk zijn voor vrouwen als u niet zeker weet of haar appartement voldoende ruimte heeft.

Sommige mannen geven de hele tijd bloemen en parfums aan vrouwen. Zorg er bij het kiezen van een dergelijk geschenk voor dat u goed op de hoogte bent van de smaak van de begiftigde. Wat bloemen betreft, hier is het ook de moeite waard om van tevoren uit te zoeken welke boeketten het meisje leuk vindt. Misschien houdt ze niet van snijbloemen, maar geeft ze de voorkeur aan kamerplanten in pot.

Vrouwen houden er ook niet van als iemand ze kleding geeft. Je smaak kan enorm verschillen en de maat kan verkeerd worden berekend. als je besluit iets aan je vriend te geven, is het beter om haar een cadeaubon te geven voor de aankoop van kleding. Hetzelfde geldt voor cosmetica.

Ook moet je weigeren om interieurartikelen als cadeau te kopen. Meisjes zijn heel vreemde mensen. Zelfs als je zeker weet dat het ding dat je hebt gekocht er harmonieus uit zal zien tegen de achtergrond van andere meubels in haar appartement, zal je de begiftigde nog steeds niet behagen.

Aanbevolen: