Welke Bloemen Krijgen Mannen Voor Hun Verjaardag

Inhoudsopgave:

Welke Bloemen Krijgen Mannen Voor Hun Verjaardag
Welke Bloemen Krijgen Mannen Voor Hun Verjaardag

Video: Welke Bloemen Krijgen Mannen Voor Hun Verjaardag

Video: Welke Bloemen Krijgen Mannen Voor Hun Verjaardag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Welke bloemen kun je een man voor zijn verjaardag geven? Deze vraag plaagt veel vrouwen die presentatie-ideeën overwegen voor vader, baas, beroemde gast of geliefde. Laten we proberen het te beantwoorden.

welke bloemen krijgen mannen voor hun verjaardag
welke bloemen krijgen mannen voor hun verjaardag

Wanneer je wel en niet bloemen aan een man kunt geven

Zelfs voordat we nadenken over welke bloemen mannen voor hun verjaardag krijgen, is het de moeite waard om uit te zoeken: is het mogelijk om dit in dit specifieke geval te doen? Vrouwen mogen dus, volgens de etiquetteregels, de jarige geen boeket cadeau doen als hij jonger is dan zij of categorisch tegen zulke "vrouwelijke" cadeaus is. Of als de compositie bestaat uit bonte, veld- of weideplanten en is verpakt in een glanzende cadeauverpakking. In andere gevallen kunnen bloemen worden gepresenteerd.

als je geen bloemen aan mannen kunt geven
als je geen bloemen aan mannen kunt geven

Welke bloemen krijgen mannen voor hun verjaardag

Veel hangt af van de leeftijd van de jarige. Dus voor een jonge man is het beter om een boeket verse en grote bloemen te kiezen. De beste optie zijn zonnebloemen omringd door rackets of ballen. Een oudere directeur van het bedrijf waar je werkt, zou een boeket luxe donkere rozen moeten krijgen. Een andere veilige optie is één bloem met een grote knop op een hoge steel. Dit kunnen bijvoorbeeld gladiolen, calla, anthurium (het zogenaamde "mannelijk geluk"), orchidee of gladiolen zijn.

bloemen als cadeau voor een man
bloemen als cadeau voor een man

Goede opties voor alle mannen, zonder uitzondering, kunnen ook zijn: anjers, lelies, delphiniums, chrysanten en dahlia's. Maar bij het kiezen moet je zeker kijken naar de kleur en het ontwerp van het boeket. Voor het sterkere geslacht is het de moeite waard om bloemen met een vrij donkere tint te bestellen, in een lineair ontwerp, zonder speciale versieringen. Het is niet erg als ze er een beetje onbeleefd uitzien.

Als je besluit dat het geven van een gewoon boeket op de een of andere manier riskant is, probeer dan origineel te zijn. Om dit te doen, maakt u eenvoudig een compositie van sokken, voorn, geld, likeursuikergoed, koekjes of iets anders. We zijn er zeker van dat elke jarige het zal kunnen waarderen. Maar naast het feit dat je een boeket niet voor niets presenteert, maar wel met een cadeau: bijvoorbeeld een fles dure cognac of whisky.

Aanbevolen: