Wat Mannen Echt Willen Krijgen Op 14 Februari

Wat Mannen Echt Willen Krijgen Op 14 Februari
Wat Mannen Echt Willen Krijgen Op 14 Februari

Video: Wat Mannen Echt Willen Krijgen Op 14 Februari

Video: Wat Mannen Echt Willen Krijgen Op 14 Februari
Video: Seks Op De Eerste Date? Wat Mannen ECHT Willen 2024, April
Anonim

Een traditioneel cadeau voor 14 februari is een kaart met een liefdesbekentenis - valentijn. Dit is de limiet voor geliefden in veel landen van de wereld, maar niet in Rusland. Gepaarde beeldjes, knuffels, boeketten bloemen, figuren uit ballonnen - dit is geen volledige lijst van geschenken die in de lading voor de ansichtkaart passen.

Wat mannen echt willen krijgen op 14 februari
Wat mannen echt willen krijgen op 14 februari

Vrouwen zijn dol op zulke romantische snuisterijen en hebben er niets tegen om ze voor Valentijnsdag cadeau te doen. Mannen zijn niet zo loyaal aan dergelijke geschenken, wat ze bevestigen.

Ansichtkaarten voor 14 februari voor een man

Aan de vooravond van de vakantie liggen de cadeauafdelingen vol met mimic ansichtkaarten in roze kleuren, met een overvloed aan allerlei harten. Veel meisjes hebben haast om hun geliefde te plezieren met zo'n kunstvoorwerp. In feite zal niet elke normale seksueel volwassen man zo'n geschenk waarderen. Ja, een bepaald percentage van de sterkere seksen zal dit idee als een leuke truc beschouwen, weinigen zullen zelfs huilen en de Valentijn voor de rest van hun leven behouden. Al de rest zal de vrouw uit beleefdheid belonen met een glimlach, maar tegelijkertijd zullen ze denken dat ze geen geld hadden moeten uitgeven aan prachtige bloemen en dure parfum, maar gewoon een ansichtkaart hadden moeten kopen.

Dit is de waarheid. Als je je geliefde op Valentijnsdag echt een plezier wilt doen, loop dan langs de kaartenhokjes, hoe schattig ook.

Beeld
Beeld

Romantisch vergaderen in het hotel

Geloof het of niet, ook deze optie zal niet de beste oplossing zijn. Zoals peilingen laten zien, denken ze dat dit een geveinsde en vreemde gebeurtenis is. Ze begrijpen gewoon niet alle charmes van romantiek. En hiermee moet rekening worden gehouden en in geen geval worden beledigd, want dit is hun mannelijke aard.

Ze zijn van nature meer materialisten en vrouwen zijn dromerig van aard. Om deze reden is er een verschil van mening. Als een man sterk gehecht is aan een vrouw, echt warme gevoelens voor haar heeft, zal hij natuurlijk "van romantiek houden". Dit betekent echter niet dat hij zich op dit moment op zijn gemak zal voelen.

Diner voor twee

De meeste mannen willen op deze dag een geschenk van hun geliefde ontvangen. Ze beschouwen het als een normale en plezierige ervaring. Vanuit een romantische setting zijn kaarsen op tafel acceptabel. Op deze dag kun je een iconisch of ongewoon gerecht bereiden, aangevuld met een fles goede wijn. Een goed vervolg van de avond kan een film zijn en natuurlijk seks, die je niet gewoon, maar speciaal moet proberen te maken.

Beeld
Beeld

gewoon seks

14 februari is perfect voor bedexperimenten. Seks is een prioriteit voor mannen. De resultaten van peilingen van sociologen bevestigen dat Koop verleidelijke lingerie, koop champagne, fruit en een goed humeur.

Over het algemeen zijn heerlijk eten en betoverende seks precies wat mannen echt willen op 14 februari. Het blijkt dat ze niet zo veel van vrouwen nodig hebben.

Aanbevolen: