Welke Nieuwjaarsverhalen Vinden Kinderen Leuk?

Inhoudsopgave:

Welke Nieuwjaarsverhalen Vinden Kinderen Leuk?
Welke Nieuwjaarsverhalen Vinden Kinderen Leuk?

Video: Welke Nieuwjaarsverhalen Vinden Kinderen Leuk?

Video: Welke Nieuwjaarsverhalen Vinden Kinderen Leuk?
Video: Sneeuwwitje | Voorgelezen Vlaamse Versie | Disney BE 2024, Mei
Anonim

Oud en Nieuw is een heerlijke vakantie waar volwassenen en natuurlijk kinderen naar uitkijken. Versierde straten, etalages, een naar mandarijnen en kaneel ruikend appartement en natuurlijk nieuwjaarsfilms, tekenfilms en sprookjes zorgen voor een feestelijke nieuwjaarssfeer.

Welke nieuwjaarsverhalen vinden kinderen leuk?
Welke nieuwjaarsverhalen vinden kinderen leuk?

instructies:

Stap 1

Het maakt niet uit hoe volwassenen zich zorgen maken dat moderne kinderen Sovjet-tekenfilms die redelijke, vriendelijke en eeuwige onderwijzen niet waarderen, moderne jongeren hebben verschillende smaken. Kinderen houden van heldere, sappige kleuren, dynamische acties. En moderne animatiestudio's kunnen voldoen aan de behoefte van kinderen aan dergelijke sprookjes. Er zijn bijvoorbeeld veel van dergelijke films in de Disney-collectie. Laat je kind Belle en het Beest zien. Wonderful Christmas", dat vertelt waartoe oprechte liefde in staat is, stelt hem voor aan" Rudolph the Deer "die zijn vriendin van de Noordpool redt. Natuurlijk zijn er nieuwjaarsverhalen met de favoriet van alle kinderen, Mickey Mouse. Dit zijn Mickey's Magic Christmas en Mickey Saves Santa. Een van de nieuwste nieuwjaarscreaties van Disney is de "Polar Express", waar je samen met de hoofdpersoon op bezoek kunt gaan bij de Kerstman. Deze kleurrijke en vriendelijke tekenfilms zullen zeker niet alleen uw kinderen aanspreken, maar ook u.

Stap 2

Als je besluit een nieuwjaarsverhaal voor te lezen aan je kind, kan het het beste als het over zijn favoriete personages gaat. In de collectie van Smeshariki is er bijvoorbeeld een boek "New Year's Stories". Favoriete kinderpersonages begroeten het nieuwe jaar en verrassen het kind met grappige avonturen, originele nieuwjaarsrecepten en vrolijke voorbereiding van de feesttafel. U kunt zelf een sprookje bedenken over de nieuwjaarsavonturen van de favoriete personages van uw kind. Natuurlijk versieren Spiderman en Sponge Bob ook de boom en maken cadeautjes klaar voor hun vrienden.

Stap 3

Als uw kind niet te klein is en niet alleen de heldere tekening, maar ook de plot kan waarderen, laat hem dan kennismaken met Sovjetnieuwjaarsverhalen. De Sneeuwkoningin, Twaalf Maanden, De Tovenaars, De Notenkraker, Assepoester, De nieuwjaarsavonturen van Masha en Viti. Deze prachtige sprookjes zorgden ooit voor een nieuwjaarsstemming voor u, dus waarom zou u ze niet doorgeven aan uw kind?

Aanbevolen: