Zo Vervul Je Je Nieuwjaarswens

Inhoudsopgave:

Zo Vervul Je Je Nieuwjaarswens
Zo Vervul Je Je Nieuwjaarswens

Video: Zo Vervul Je Je Nieuwjaarswens

Video: Zo Vervul Je Je Nieuwjaarswens
Video: Bijzondere nieuwjaarswens voor alle SVVN'ers 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag waarop wensen worden gemaakt. De rinkelende klok symboliseert de magische kracht van het vertalen van wat werd bedacht in de realiteit. En zelfs als iemand al eerder aan iets heeft gedacht, maar dit helaas niet is uitgekomen, doet het komende nieuwe jaar dit geloof herleven. En weer is er een sprankje hoop dat de droom nu zal uitkomen.

Zo vervul je je nieuwjaarswens
Zo vervul je je nieuwjaarswens

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier om de nieuwjaarswensen voor kinderen of uw dierbaren te vervullen. Als u op hun woorden let, zult u hoogstwaarschijnlijk in een gesprek over de vakantie horen wat uw familieleden graag als geschenk zouden willen ontvangen. De taak wordt vereenvoudigd als het kind een brief aan de kerstman schrijft en iets van hem vraagt. Probeer in dit geval getalenteerd de rol van een sprookje te spelen of een geschenk van "Santa Claus" te geven.

Stap 2

Je kunt helpen de diepste dromen van je vrienden te vervullen met wie je aan de feesttafel zit. Om dit te doen, bedenkt u voor elk van hen een klein souvenirgeschenk "om uw wensen uit te laten komen". Het kan iets zijn met goede energie, met je eigen handen gemaakt of gekocht in een winkel - een porseleinen beeldje, een sleutelhanger, een piramide, een onyx-appel, enz. Stop je wondersouvenir in een mooie doos en geef instructies. Schrijf dat het beeldje één wens van een persoon zal vervullen als hij het constant voor zich houdt en het hele jaar door regelmatig aan het verlangen herinnert. Vanuit het oogpunt van psychologie is dit geen mystiek of onzin, maar een manier om je te concentreren op waar je over droomt. Als een persoon zijn verlangen niet vergeet en het niet uitstelt tot later, zal hij een manier vinden om het te vervullen.

Stap 3

Het is moeilijker met je eigen nieuwjaarswensen. Hoe ze waar te maken? Psychologen zeggen dat dit heel goed mogelijk is. Er zijn twee manieren om het te proberen.

Stap 4

Neem een soort ritueel aan. Schrijf bijvoorbeeld je wens op een stuk papier, verbrand het, los de as op in een glas champagne en drink op het klokkenspel. Of eet in de laatste seconden voor het nieuwe jaar druiven en herhaal de wens mentaal. Je kunt ook op verschillende stukjes papier schrijven wat je wilt en ze onder je kussen leggen, en 's ochtends het eerste eruit halen dat tegenkomt. Deze wens zal binnen een jaar worden vervuld. Verder, stel je met alle macht voor dat je volgend jaar aan de nieuwjaarstafel zit, en je wens is al vervuld. Voel hoe blij je bent, hoe je leven is veranderd. En wees er zeker van dat het zal gebeuren.

Stap 5

Of pak een blanco vel papier en schrijf daarop wat je verwacht van het nieuwe jaar. Het is raadzaam om verschillende wensen op te schrijven met betrekking tot gezondheid, materieel welzijn, carrière, gezin, persoonlijke verbetering, recreatie, enz. Aantekeningen moeten op een positieve manier worden gemaakt, d.w.z. schrijf niet "niet ziek worden" - het zal er beter uitzien "om gezond te zijn". Verzoeken mogen alleen specifiek zijn, uitgedrukt in aantallen en data. Wil je meer verdienen? Hoeveel precies? Ben je van plan om je computer te upgraden? In welke maand? Vergeet niet aan te geven wat je ervan weerhoudt om te bereiken waar je van droomt. Plan om je verlangens te vervullen, kijk vaker naar je aantekeningen en probeer consequent naar je doel toe te werken.

Aanbevolen: