Hoe Een Oudere Man Te Feliciteren Met Een Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Oudere Man Te Feliciteren Met Een Jubileum?
Hoe Een Oudere Man Te Feliciteren Met Een Jubileum?

Video: Hoe Een Oudere Man Te Feliciteren Met Een Jubileum?

Video: Hoe Een Oudere Man Te Feliciteren Met Een Jubileum?
Video: 🦋Открываю посылки от подписчиков🦋😍КНОПКА 100k?!💕Не ожидала!😭🦋маникюрный набор 2024, Mei
Anonim

Jubileum is een spannende gebeurtenis. Vrienden en familieleden van de held van de dag puzzelen over hoe een feest te organiseren, wat te geven aan een persoon die, zo lijkt het, alles al heeft. Het gedoe zal veel minder zijn als u zich van tevoren voorbereidt op het jubileum en afspreekt met de gasten die zullen feliciteren en hoe.

Hoe een oudere man te feliciteren met een jubileum?
Hoe een oudere man te feliciteren met een jubileum?

Noodzakelijk

  • - lijst van genodigden;
  • - scenario;
  • - oude foto's;
  • - album;
  • - videofilms;
  • - mooie map;
  • - bloemen;
  • - feestzaal;
  • - Cadeau.

instructies:

Stap 1

Bekijk de gastenlijst. Misschien kun je tot een akkoord komen en samen de held van de dag iets geven waar hij zijn hele leven van heeft gedroomd, maar niet van plan was te kopen. Als het in uw macht ligt, waarom zou u de oudere dan niet behagen? Natuurlijk moet je eerst weten waar hij van droomde.

Stap 2

Zoek uit waar de held van de dag zijn feest zou willen houden. De feestzaal moet vooraf worden besteld, na over het menu te hebben nagedacht en een vooruitbetaling te doen. Misschien heeft een restaurant of café programma's voor dergelijke gevallen. Als er zo'n service is, kun je het eens worden met de toekomstige toastmaster, hem vertellen over de held van de dag, de benodigde materialen en een geschatte lijst met audio-opnames voor het fonogram verstrekken. Ook kan het voorkomen dat de oudere de vakantie thuis wil vieren. Het appartement moet worden voorbereid. Ballonpanelen en bloemstukken zijn ook geschikt voor een oudere man. Maar dergelijke decoraties moeten passen bij het thema en bij de kleur.

Stap 3

Een tentoonstelling van foto's over het leven van de held van de dag is in ieder geval op zijn plaats. Het is beter om het op een speciale stand te regelen. Als de foto's op de albumbladen zijn geplakt en de held van de dag bang is om ze te verpesten, scan dan de foto's en druk ze af.

Stap 4

Sommige foto's kunnen worden gebruikt voor een computerpresentatie. Het ziet er goed uit, ook al is de held van de dag niet bepaald in harmonie met moderne technologie. Op de feestdag kan iemand anders de presentatie laten zien, laat het een verrassing zijn voor de held van de gelegenheid.

Stap 5

Als je video's hebt, bewerk de film dan. Het zal interessant zijn voor de gasten en de held van de dag om het te bekijken. Als je stad een eigen tv-bedrijf heeft, kun je daar bellen en vragen of ze een verhaal willen opnemen over de held van de dag. Het nieuws toont niet alleen prominente politici of popsterren. Het is niet uitgesloten dat de medewerkers van het tv-bedrijf graag een essay maken over je jarige. Hetzelfde verhaal kan worden getoond op de viering.

Stap 6

Schrijf over de held van de dag in uw plaatselijke krant. Als u alleen een felicitatie bestelt, is het een betaalde service, zij het een goedkope. Maar een artikel over een interessant persoon kan zonder materiële kosten van uw kant worden gepubliceerd.

Stap 7

Zoek uit welk muziekstuk de held van de gelegenheid het leukst vindt en bestel het op de radio. Kies een radio-editie waar de oudere regelmatig naar luistert. Vraag wanneer de felicitaties zullen klinken, tenzij de presentatoren de gewoonte hebben om luisteraars in de ether te feliciteren.

Stap 8

Schrijf een scriptie. Vraag de gasten wie wat zal zeggen. Stel een geschatte volgorde van toast op. Bereid een inleidende toespraak voor waarin je vertelt over de prestaties van de held van de dag, over hoe hij jou en de rest van het publiek dierbaar is. Kom maar op met toastjes. Vergeet niet dat de openingstoespraak niet te lang mag zijn en de toasts moeten worden afgewisseld met artistieke nummers. Voeg een presentatie, een film en in het algemeen alles wat je hebt voorbereid in het script.

Stap 9

Het is noodzakelijk om een verantwoordelijke houding aan te nemen bij de selectie van het fonogram. Probeer erachter te komen wat de held van de dag leuk vindt. Gasten behoren meestal tot dezelfde kring als de held van de gelegenheid, dus het zal niet moeilijk zijn om in hun smaak te navigeren. Er kan muziek worden afgespeeld wanneer gasten zich verzamelen. Het is noodzakelijk om te voorzien in verschillende pauzes om te dansen. De overgrote meerderheid van de mensen die nu als ouderen worden beschouwd, danste ooit heel goed, aangezien geen enkel jongerenfeest compleet was zonder stijldansen. Pak walsen, tango's, foxtrots op. De gasten zullen zeker hun jeugd willen herinneren en laten zien waartoe ze in staat zijn.

Aanbevolen: