Wat Te Doen Met Een Trouwjurk Na Het Huwelijk?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Met Een Trouwjurk Na Het Huwelijk?
Wat Te Doen Met Een Trouwjurk Na Het Huwelijk?

Video: Wat Te Doen Met Een Trouwjurk Na Het Huwelijk?

Video: Wat Te Doen Met Een Trouwjurk Na Het Huwelijk?
Video: Tips van Maartje: Hoe veter je jouw trouwjurk? Een handige video hoe jij je trouwjurk aantrekt. 2024, Mei
Anonim

Jij en je pas geslagen echtgenoot hebben ringen uitgewisseld, dit evenement gevierd in een restaurant en nu ligt je prachtige trouwjurk alleen op het bed. Je hoopt dat je het niet meer hoeft te dragen, maar de vraag rijst wat je met zo'n omvangrijk ding moet doen.

Wat te doen met een trouwjurk na het huwelijk?
Wat te doen met een trouwjurk na het huwelijk?

Erven

Oma's en overgrootmoeders behielden vaak hun trouwjurken zodat hun dochters, bij het ontmoeten van hun geliefde man, ook in deze outfit door het gangpad konden gaan. Het is geen feit dat uw toekomstige dochter uw outfit voor haar feest wil dragen en niet iets naar haar smaak wil kopen, maar als de plaats het toelaat, waarom zou u dan de jurk niet inpakken en op de tussenverdieping verbergen. Als de jurk niet kan worden geërfd, kun je gewoon aan je volwassen kinderen de outfit laten zien die je op de bruiloft droeg.

Verkopen

Er wordt veel geld uitgegeven aan een bruiloft - het huren van een restaurant, een limousine, ringen, een toastmeester, een decorateur, een fotograaf, eten en drinken. Het is niet verrassend dat het bruidspaar zoveel mogelijk probeert te sparen. Als je netjes was op je eigen feest en je jurk het evenement veilig heeft overleefd, kun je het verkopen. Plaats advertenties op sociale netwerken en forums, geef de maat op, voeg foto's van de outfit toe en wacht op tevreden kopers.

De jurk kan gehuurd worden, maar het is niet zo dat nieuwe bruiden zo netjes zullen zijn als jij. Daarnaast zul je regelmatig moeten adverteren, wat misschien niet zo handig is.

Regel een fotosessie

In de regel is er een fotograaf op de bruiloft die alle belangrijke momenten vastlegt - de bruid en bruidegom wisselen ringen uit, zetten hun muurschilderingen in het kadaster, de eerste kus, champagne drinken, een wandeling in het park. Maar misschien droom je helemaal niet van zulke foto's, maar van een knotsgekke fotoshoot met een origineel plot? Maar je hebt nog steeds de jurk, en niets weerhoudt je ervan om je verlangen in realiteit om te zetten. Stap terug in de bruid en film het liefdesverhaal van je land, pas een jurk met sneakers of rubberen laarzen, spin in een weiland of wentel je in de herfstbladeren.

Een fotosessie kan zowel met je soulmate als alleen worden geregeld, jezelf omhullend met een sluier van romantiek. Je hebt in ieder geval mooie en spectaculaire foto's.

Als je niet van plan bent om de jurk in de toekomst op de een of andere manier te gebruiken en klaar bent om de dood na de schietpartij te accepteren, kun je de meest extravagante ideeën voor een foto belichamen. Ga op de foto met je geliefde, staand in een meer of zee (of zelfs duikend), of tijdens het paintballen, versier je jurk met verfspatten.

Converteren naar avond

Niet alle bruiden houden van pluizige gelaagde outfits met ringen. Als je jurk kan worden veranderd in een avondjurk, doe het dan. Geef het te schilderen en het krijgt een tweede leven.

Aanbevolen: