Hoe Een Bruiloft Aan Te Kondigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Aan Te Kondigen?
Hoe Een Bruiloft Aan Te Kondigen?

Video: Hoe Een Bruiloft Aan Te Kondigen?

Video: Hoe Een Bruiloft Aan Te Kondigen?
Video: Gaan Maxime en Montana TROUWEN?! | Chateau Meiland 2024, Mei
Anonim

Je hebt een gezamenlijke beslissing genomen om te trouwen - dit is een geweldige kans om dit met de hele wereld te delen. Haast u echter niet om iedereen die u kent te bellen en een gelukkige gebeurtenis te melden. Denk erover na en beslis hoe ze dit nieuws het beste aan hen kunnen presenteren: ze willen het misschien horen, je omhelzen en kussen.

Hoe een bruiloft aan te kondigen?
Hoe een bruiloft aan te kondigen?

instructies:

Stap 1

Als u en uw verloofde in een apart appartement of huis wonen, nodig dan de ouders van uw toekomstige echtgenoot, evenals uw ouders, bij u thuis uit voor een lunch of diner, samen of apart, afhankelijk van hoe comfortabel en gemakkelijker het voor u is om kondig je beslissing om te trouwen aan. Je hoeft je ouders niet van tevoren te vertellen dat je ze wilt verrassen. De gelegenheid om samen te lunchen of dineren kan geheel neutraal zijn. Bijvoorbeeld: "… ik zal een romige zalmsoep koken volgens een nieuw recept, ik nodig u uit om een proef te nemen …" of "… nu vastenavond, kom naar de pannenkoeken …" enz.

Stap 2

Als je je ouders niet binnen de muren van je huis wilt laten weten dat je gaat trouwen, nodig ze dan uit in een restaurant, café of een andere openbare plaats. Bijvoorbeeld bowlen en, het glas heffen op de succesvolle worp van je bruid of bruidegom, zeg op een grapje dat je niet op de hoogte was van het sportieve succes van je soulmate, en dit werd beslissend bij het kiezen van een paar voor de rest van jouw leven.

Stap 3

Je ouders zijn serieuze mensen en benaderen de kwestie van het huwelijk met de grootste nauwkeurigheid, doen alles volgens het klassieke schema: de bruidegom vraagt zijn ouders om goedkeuring voor de keuze van de bruid, nadat hij een positief antwoord heeft gekregen, vraagt hij de ouders van de toekomst vrouw voor de hand en het hart.

Stap 4

Wil je je vrienden informeren, een gezamenlijk uitje organiseren naar een nachtclub, café, restaurant of een vrijgezellenfeestje thuis regelen. Overweldig je vrienden niet meteen. Bedenk een onderwerp voor een gezamenlijk uitje of zeg gewoon dat je elkaar al lang niet meer hebt gezien en dat je ze mist. Maak bij een ontmoeting niet meteen het aanbod aan u bekend. Wacht op een geschikt moment en ontvang zelfs dan felicitaties en advies van je vrienden over waar, hoe en in welke designerkleding het beter is om de bruiloft te vieren. Negeer het advies van je vrienden niet, laat het laatste woord aan jezelf over.

Stap 5

Verzamel je gemeenschappelijke vrienden onder één dak. Geef een feestje voor helemaal niets. Laten we zeggen het wassen van een nieuwe tv, bank of wat dan ook. Op deze manier sla je drie vliegen in één klap: kletsen met vrienden, plezier hebben en je beslissing om te trouwen aankondigen. Bovendien, hoe te zeggen over de bruiloft en op welk moment, zult u zich zelf voelen. Veel geluk!

Aanbevolen: