Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar In De Trein

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar In De Trein
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar In De Trein

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar In De Trein

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar In De Trein
Video: Nederlandse Kinderliedjes | Op Een Grote Paddestoel etc. 2024, Mei
Anonim

In de regel is er weinig kans om op oudejaarsavond in de trein mensen tegen te komen die bewust besloten om deze tijd op de weg door te brengen. Meestal zijn dit mensen die niet eerder weg konden of gewoon op oudejaarsvakantie gaan. Iemand had niet genoeg tickets of heeft bijna geen tijd meer - de redenen zijn anders.

Zo vier je het nieuwe jaar in de trein
Zo vier je het nieuwe jaar in de trein

instructies:

Stap 1

Bereid een traktatie van tevoren voor. Vergiftiging is niet ongewoon op oudejaarsavond, dus pas goed op jezelf - denk na over een menu dat niet mag bestaan uit bederfelijke gerechten. Verpak indien mogelijk al het voedsel in een koeltas. Een paar salades, snacks, sandwiches, champagne en fruit zijn voldoende om de vakantie in wandelomstandigheden te vieren. Laat u niet meeslepen door salades met mayonaise en gerookte snacks - het vooruitzicht ver van ziekenhuizen te zijn en gekwalificeerde hulp op een feestelijke avond zou u moeten waarschuwen. Bovendien is dit een flinke kostenbesparing, aangezien maaltijden in de restauratiewagen veel duurder zijn.

Stap 2

Neem je nieuwjaarsattributen mee. Het is noodzakelijk om het compartiment te versieren - eenvoudige papieren sneeuwvlokken op de ramen, klatergoud op de planken en ondersteunende structuren, een paar ballonnen en een klein takje sparren op de tafel. Bereid je voor op carnavalmaskers, veelkleurige pruiken, nieuwjaarskostuums - creëer de juiste sfeer in de trein.

Stap 3

Vraag of er een nieuwjaarsprogramma in de trein zit. Sommige treinen bieden passagiers extra entertainment - een programma met optredens van Vadertje Vorst en Sneeuwmeisje, wedstrijden, quizzen, felicitaties van de leiding van de trein, een feestelijk menu, enz.

Stap 4

Leer je buren kennen in de koets. Als de trein vol zit met passagiers, is het handiger om samen te werken met de buren in het compartiment en samen tijd door te brengen. Als er niet veel mensen zijn, is het beter om iedereen op één plek te verzamelen en het nieuwe jaar met een bedrijf te vieren - niemand wil alleen zijn.

Stap 5

Dit is een goede kans om de nieuwjaarsvakantie samen door te brengen, alleen te zijn en tijd aan elkaar te besteden - misschien is een man op zoek naar een geschikte gelegenheid om zijn vrouw voor te stellen, dan zal deze methode heel romantisch zijn. Koop een heel compartiment (wat overigens geen enorme kosten met zich meebrengt, want op 31 december kunnen tickets de helft van de prijs zijn van gewone tickets), versier alles in een romantische stijl en breng de meest gezellige vakantie alleen door met je geliefde. U hoeft geen vervelende gasten af te weren, familieleden en vrienden te beledigen - geniet gewoon van de magische nacht.

Aanbevolen: