We Ontmoeten Een Ongewoon Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

We Ontmoeten Een Ongewoon Nieuwjaar
We Ontmoeten Een Ongewoon Nieuwjaar

Video: We Ontmoeten Een Ongewoon Nieuwjaar

Video: We Ontmoeten Een Ongewoon Nieuwjaar
Video: Почему Димаш хочет отвлечь людей от рутины и перенести их в мир фантазий? Подключите субтитры!(SUB) 2024, April
Anonim

Waar vier je deze keer het nieuwe jaar? Tegenwoordig zijn er veel opties voor het houden van een feest. Je kunt het nieuwe jaar vieren in warme landen, waar je felicitaties op het strand in een zwempak kunt ontvangen, je kunt een vakantie in de bergen regelen zodat de met sneeuw bedekte toppen het moment plechtig maken. Maar er is nog een geweldige manier om je leven te diversifiëren - vieren in de trein!

novii god v poezde
novii god v poezde

Ergens uitrusten is moeilijk om iemand te verrassen, want nu reizen duizenden mensen. Maar slechts enkelen slaagden erin om zo'n vakantie in het vliegtuig of in de trein te vieren. Tegelijkertijd kun je zowel een reis als een ongewone viering combineren, want na de reis zal er ook ergens een aankomst zijn. Koop kaartjes voor een stad die in de winter interessant is. Kies het treinschema zodat de oudejaarsavond precies op het moment van de reis zal zijn. En begin je voor te bereiden op dit evenement.

Hoe een nieuwjaar in een trein te regelen?

U kunt een groots feest organiseren in een coupé of op een gereserveerde stoel. Om het nog interessanter te maken, neem een paar vrienden mee, hoe meer je bent, hoe leuker. Het is belangrijk om kaartjes zo te kopen dat je naast elkaar zit en anderen niet erg stoort.

Breng klatergoud, regen en diverse slingers mee om de juiste sfeer te creëren. Versier je feestplaats, versterk het allemaal met plakband, dit zal de koets helder en ongewoon maken. Als je wilt, kun je zelfs een kleine kerstboom meenemen in de trein, maar je hebt ook speelgoed nodig voor decoratie. Het is beter om plastic opties te gebruiken, zodat het glas niet breekt. Een kunstboom zal erg handig zijn, u hoeft niet uit te zoeken hoe u hem moet repareren zodat hij niet omvalt.

U moet een horloge in de trein nemen om geen moment te missen. Op een tablet of telefoon kan natuurlijk een gong worden ingesteld, maar een gewone wekker is veel interessanter. Stel je beltoon in op 12 nachten zodat niemand wordt afgeleid rond de tijd van het nieuwe jaar. Tegenwoordig zijn er in Rusland minder tijdzones en het is moeilijk om er zelfs maar twee in één nacht over te steken. Maar je kunt het nieuwe jaar vieren in de tijd van Khabarovsk of andere steden.

Feest en entertainment

Vergeet niet om de tafel te dekken om het nieuwe jaar interessant en onvergetelijk te maken. Je hoeft natuurlijk niet veel gerechten te maken, maar je mag ook niet zonder tussendoortje zitten. Het is beter om alles van tevoren te koken, zodat je het later eenvoudig op gerechten kunt uitspreiden. Vergeet niet om lepels, vorken, messen, borden mee te nemen, om niet al iets in de koets uit te vinden. Je hoeft niet te veel alcohol mee te nemen, de trein is een openbare plaats waar dronkenschap verboden is.

Om het nieuwe jaar op een ongewone manier te vieren, en de vakantie was leuk, moet je entertainment bedenken. Verplaatsen in de trein is moeilijk, dansen gaat niet, maar wedstrijden komen goed van pas, bedenk vooraf een programma waarbij de deelnemers niet uit hun stoel mogen opstaan. Verschillende charades, puzzels, raadsels zullen velen aanspreken. Je kunt zelfs een muziekprogramma gebruiken als een van de deelnemers gitaar kan spelen. Maar je moet niet vergeten dat je zelfs op zo'n avond niet veel lawaai moet maken, omdat sommige mensen gewoon ontspannen in de buurt.

In de trein verenigen bedrijven zich meestal, wees erop voorbereid dat de mensen in de buurt mee willen doen. En u kunt zelf iedereen in de aangrenzende coupés en rijtuigen gaan feliciteren. Meestal vindt dit alles plaats in een gemoedelijke sfeer, want zo'n vakantie mag nooit meer gebeuren.

Aanbevolen: