Wat Te Koken Voor De Feesttafel?

Wat Te Koken Voor De Feesttafel?
Wat Te Koken Voor De Feesttafel?

Video: Wat Te Koken Voor De Feesttafel?

Video: Wat Te Koken Voor De Feesttafel?
Video: Het recept voor heerlijk gehakt zal elke feesttafel versieren, een heel eenvoudig en snel recept 2024, Mei
Anonim

Bij het bereiden van een feesttafel moet u rekening houden met veel belangrijke details, van het ontwerp tot de samenstelling en het serveren van gerechten. Sommige huisvrouwen slagen erin om alleen een gevoel van vakantie te krijgen dankzij ontwerptrucs en een prachtig ontwerp van alledaagse gerechten, die ze het lekkerst krijgen. Als u een paar geheimen kent, kunt u deze moeilijke taak aan.

Wat te koken voor de feesttafel?
Wat te koken voor de feesttafel?

Als je erachter komt dat je de feesttafel moet dekken, denk dan eerst na over het menu. Deze keer moet je niet experimenteren met nieuwe, hoewel bewezen door andere huisvrouwen, gerechten. Neem in de lijst degenen op die u al hebt voorbereid en die altijd blijvend succes genieten. Tegelijkertijd moet er natuurlijk rekening mee worden gehouden dat ze er op borden behoorlijk presentabel moeten uitzien.

De eerste kun je uitsluiten van het menu, tenzij je natuurlijk gasten verzamelt voor een feestelijk diner. Bereid voor een feestelijk diner een geprefabriceerde mengelmoes van vlees of uiensoep in het Frans - het is zowel smakelijk als erg indrukwekkend als het wordt geserveerd, bestrooid met geraspte kaas en kruiden. Voor de feesttafel is ook vissoep van nobele rassen geschikt: steur, sterlet, enz.

Voor de tweede keer is het beter om zowel vlees- als visgerechten te bereiden. Om niet moe te worden tegen de tijd dat de gasten zich aan tafel verzamelen en tijd hebben om orde op zaken te stellen, kookt u ze gebakken in de oven. Verpak een stuk vlees, eend of kip in een culinaire braadslee en bak gewoon voor de afgesproken tijd in de oven. Bak de vis in porties in folie op een groentekussen. Hiervoor zijn rivierforel of steaks van elke rode vis geschikt. Voor een bijgerecht voor vlees of gevogelte bak je in dezelfde oven grote stukken aardappelen.

Kook voor kortgekookte gastronomische snacks de rundertong. Je kunt in de oven gebakken gevulde champignons maken, eieren vullen met rode of paddenstoelenkaviaar. Zorg ervoor dat je verschillende groente-, vis- en vleessalades klaarmaakt. Vergeet ze niet in een feestelijk gerecht te doen en mooi te decoreren met groen.

Wat betreft desserts, vers fruit en bessen kunnen je helpen, evenals de Pavlova-cake - spectaculair, ongelooflijk lekker en gemakkelijk te maken. Dit is een meringue gegarneerd met slagroom en verse bessen: aardbeien, bosbessen, frambozen.

Als het je lukt om al deze wensen tot leven te brengen, zullen je gasten tevreden zijn en zullen de indrukken van de feesttafel die je hebt georganiseerd hun ziel lang verwarmen.

Aanbevolen: