Hoe Het Afscheid Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Afscheid Te Regelen?
Hoe Het Afscheid Te Regelen?

Video: Hoe Het Afscheid Te Regelen?

Video: Hoe Het Afscheid Te Regelen?
Video: Afscheid nemen | Het Klokhuis over dood en afscheid 2024, Maart
Anonim

Afscheid nemen van het leger is een gebeurtenis in het leven van een jonge man. Per slot van rekening zal hij een heel jaar moeten worden afgesneden van vrienden en ouders, misschien door nogal zware tests van militaire dienst. Geef je vriend een vakantie, waarvan de herinneringen hem het hele jaar in leven zullen houden.

Hoe het afscheid te regelen?
Hoe het afscheid te regelen?

instructies:

Stap 1

Een toekomstige soldaat moet de steun en aandacht van vrienden en vooral zijn vriendin voelen. Geef je vriendje op de vooravond van het vrijen meer tijd, organiseer samen een leuke wandeling en breng dan een romantische avond door met je geliefde.

Stap 2

Vind gedichten en liedjes die de jonge soldaat zullen steunen. Talloze bronnen van het World Wide Web zullen je hierbij helpen, maar het is natuurlijk veel beter als je zelf een warm gedicht schrijft.

Stap 3

Schrijf het beste vers op een mooie ansichtkaart en presenteer deze aan de toekomstige dienstplichtige. Misschien wordt ze een echte talisman voor hem en geeft ze kracht in moeilijke tijden.

Stap 4

Geschenken zijn een must voor de extraverte jongeman. Geef allereerst handige dingen, zoals een simpele mobiele telefoon (je kunt geen dure modellen geven), een scheermes en cassettes, een pleister, naalden en klosjes draad, zeep in een zeepbakje, een mooie tandenborstel, een notitieboekje, enveloppen, een pen en een fotoalbum. Geld komt ook van pas, maar onthoud dat te veel onnodige aandacht van senior soldaten naar de soldaat kan trekken. Hetzelfde geldt voor dingen die te duur en te mooi zijn.

Stap 5

Geef een paar komische cadeaus, ze zullen helpen om een jonge man op te vrolijken die naar het leger gaat. Bijvoorbeeld een stoere kalender waarin de datum van demobilisatie vooraf staat aangegeven, grappige ansichtkaarten, speelgoed, maar mooie wapens, symbolische schouderbanden.

Stap 6

Organiseer op de vakantie zelf grappige stripwedstrijden, bijvoorbeeld een wedstrijd voor de beste legergrap of een grappig examen dat je kennis van legerrangen test. Je kunt ook een kleine voorstelling opvoeren, een scène uit het leven van een gewone soldaat. Het belangrijkste is om het moreel van de dienstplichtige te verhogen, hem vertrouwen te geven in zijn capaciteiten.

Stap 7

Je kunt het afscheid niet reduceren tot een gewone feestdronkenschap, zorg ervoor dat deze feestdag voor altijd in het geheugen van de rekruut en zijn vrienden blijft.

Aanbevolen: