Waar Te Gaan Met Kinderen Voor De Voorjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Met Kinderen Voor De Voorjaarsvakantie
Waar Te Gaan Met Kinderen Voor De Voorjaarsvakantie

Video: Waar Te Gaan Met Kinderen Voor De Voorjaarsvakantie

Video: Waar Te Gaan Met Kinderen Voor De Voorjaarsvakantie
Video: WAAR WAS HET KOOR OP VAKANTIE? - Kinderen voor Kinderen op weg naar de Grote Show 2 2024, Maart
Anonim

Om uw kind tijdens de krokusvakantie lekker te laten uitrusten, kunt u met hem op reis gaan. Er is een grote verscheidenheid aan route-opties, maar het is belangrijk om de student niet te overladen met onnodige informatie en hem niet te onderwerpen aan een scherpe verandering in klimatologische omstandigheden.

Waar te gaan met kinderen voor de voorjaarsvakantie
Waar te gaan met kinderen voor de voorjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Een reis naar Rusland. Als u besluit uw voorjaarsvakantie in ons thuisland door te brengen, kunt u kiezen uit verschillende opties. Ten eerste is het een bezoek aan grote steden als Moskou, St. Petersburg, Kazan, Nizjni Novgorod of Jekaterinenburg. In deze grootstedelijke gebieden kunt u de architectuur bewonderen, theaters en musea bezoeken, tentoonstellingen en sportevenementen bezoeken. Houd er rekening mee dat er tijdens vakantiedagen museum- en theaterbezoeken zijn voor groepen scholieren, waardoor er wachtrijen kunnen ontstaan bij deze etablissementen. Ten tweede is het een rust in een voorstedelijke apotheek of een rusthuis. Eind maart sneeuwt een groot deel van Rusland nog, dus skiën, schaatsen, wellness en geen poespas wachten op u. Ten derde kunt u met uw kind op tocht gaan, bijvoorbeeld langs de Gouden Ring van Rusland. De afstanden tussen de steden die in het reisprogramma zijn opgenomen zijn relatief kort, dus u en uw kind hebben geen tijd om moe te worden.

Stap 2

Skiën in Zweden. Het belangrijkste voordeel van dit soort gezinsvakanties is de ontwikkelde infrastructuur en de ligging van woningen in de directe omgeving van de pistes. Er zijn aparte pistes voor het skiën voor kinderen, voorzien van speciale kinderliften, ook kunt u een instructeur inhuren. Sneeuw op deze plaatsen duurt tot half april. Als uw kind het skiën beu is, kunt u hem vermaken met een arrensleetocht of een sneeuwsafari.

Stap 3

Toer naar Europa. Deze voorjaarsvakantie voor kinderen is perfect voor echt geduldige ouders. Er zijn drie mogelijkheden om dit idee uit te voeren. De eerste, de bustour, is het vervelendst, maar ook toegankelijker. Elke nacht wordt doorgebracht in een nieuw hotel en bijna de hele dag (tot 12.00 uur) wordt doorgebracht in de bus, dus als het kind zeeziek is in het transport, is dit niet jouw optie. Maar in grote Europese steden is er een dag-, en soms langere, stop. De tweede manier om het grootste deel van Europa te zien is op een gecombineerde reis. Eerst kun je met het vliegtuig naar Praag vliegen, en vanaf daar kun je je reis per bus beginnen. En de derde optie is de trein. Vanuit Moskou is dit type vervoer te bereiken naar Parijs of Nice. Als je voor zo'n tour hebt gekozen, vergeet dan niet een modern gadget mee te nemen - psp, tablet of laptop om je kind bezig te houden tijdens het reizen.

Stap 4

Strandvakantie in Egypte. Als je je geen zorgen maakt over de politieke instabiliteit in dit land, ga er dan heen tijdens de voorjaarsvakantie. De lucht- en watertemperatuur op dit moment in Egypte is redelijk comfortabel, maar na waterprocedures is het noodzakelijk om het kind in te wikkelen, omdat er een sterke wind uit de zee kan waaien. Alle animatie voor kinderen is er niet alleen in de zomer, maar ook in het begin van de lente, zodat u uw kind bezig kunt houden met kameelrijden, safari's, reizen naar de eilanden en het verkennen van de onderwaterwereld. Het belangrijkste voordeel van zo'n vakantie is het visumvrije regime.

Stap 5

Reis naar Turkije. Zwemmen in het vroege voorjaar in de Egeïsche, Marmara of Middellandse Zee is het niet waard, dus u kunt uw kind meenemen op excursies, wandelen langs verlaten stranden, gewoon samen zijn en een frisse neus halen. Het meeste kinderanimatie en animatie werd in deze periode ingeperkt.

Stap 6

Europese landen. Als uw kind geïnteresseerd is in architectuur, musea of voetbal, kunt u tijdens de voorjaarsvakantie naar elk van de Europese landen gaan. U kunt bezienswaardigheden bezoeken, naar de opera gaan of een sportevenement bijwonen.

Aanbevolen: