Hoe Versier Je Een Bruidstaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Bruidstaart?
Hoe Versier Je Een Bruidstaart?

Video: Hoe Versier Je Een Bruidstaart?

Video: Hoe Versier Je Een Bruidstaart?
Video: HOE SMEER JE EEN TAART STRAK AF MET BOTERCREME? #DIYDECEMBER 2024, April
Anonim

De kroon van het huwelijksfeest, het hoogtepunt van het banket, het symbool van het zoete leven voor de pasgetrouwden - dit alles gaat natuurlijk over de bruidstaart. Deze luxe confectie is een klein meesterwerk. Er zijn zoveel opties om het te versieren dat je ogen omhoog rennen als je kiest.

Hoe versier je een bruidstaart?
Hoe versier je een bruidstaart?

Het is nodig

Chocolade, mastiek, marsepein. Of het adres van een goede banketbakkerij

instructies:

Stap 1

Cijfers van de bruid en bruidegom, zwanen of duiven, met elkaar verweven ringen, harten en andere "amoureuze" thema's zijn altijd beschouwd als traditionele decoraties voor een bruidstaart. Om af te stappen van stereotypen, kun je een grappig banketportret van jezelf kiezen (bijvoorbeeld in je favoriete auto of met de symbolen van je hobby die je verenigden). Kortom, de trend is om individuele kenmerken te geven aan de algemeen aanvaarde symboliek.

Stap 2

Bij het voorbereiden van een themafeest is het kiezen van een bruidstaartdecoratie eenvoudiger. Vertel de meester die het culinaire meesterwerk voor je bakt gewoon dat je een nautische (piraten, koninklijke, artillerie) bruiloft gaat houden en bespreek de decoropties. Moderne zoetwarentechnologieën maken het mogelijk om chocolade, mastiek, marsepein van absoluut alle tinten te gebruiken om meerlagige structuren van elke complexiteit te creëren.

Stap 3

De zoetwarenkunst heeft zijn eigen trends met betrekking tot de decoratie van bruidstaarten. Er zijn dus ongebruikelijke vormen in de mode: verras gasten niet met een ronde of hartvormige cake, maar met een rechthoekig ontwerp dat asymmetrisch op een glijbaan is geplaatst. Een contrasterende kleurencombinatie is een andere trend in trouwmode (niet alleen voor taarten, maar ook in het ontwerp van het feest in het algemeen). De minicakes-cake op een standaard met meerdere niveaus ziet er ook origineel uit.

Aanbevolen: