Bruidstaart: Klassiek Of Origineel Ontwerp

Inhoudsopgave:

Bruidstaart: Klassiek Of Origineel Ontwerp
Bruidstaart: Klassiek Of Origineel Ontwerp

Video: Bruidstaart: Klassiek Of Origineel Ontwerp

Video: Bruidstaart: Klassiek Of Origineel Ontwerp
Video: Vintage bruidstaarten 2024, April
Anonim

Eerder zagen taarten er op bruiloften hetzelfde uit: slagroom, versieringen in de vorm van ingeblikt fruit en plastic beeldjes van de bruid en bruidegom. Nu is de situatie compleet anders - de verscheidenheid aan bruidstaarten is gewoon niet op schaal. Om de cake echter een echte kroon van de avond te laten worden, is het noodzakelijk om de keuze zorgvuldig te benaderen.

Welke bruidstaart kiezen?
Welke bruidstaart kiezen?

Het uiterlijk van het dessert is een van de zoetste en meest memorabele momenten van een huwelijksfeest. Het kan een klassieke bruidstaart zijn, of zelfs meer originele opties.

Klassieke taart

Laten we beginnen met de klassiekers: een klassieke cake bestaat meestal uit drie of meer lagen, de lagen zijn monochroom, bedekt met één crème en versieringen, maar het uiterlijk en de vulling van zo'n cake kan heel divers zijn. Dit omvat ook chocoladetaarten versierd met rijpe bessen of crèmekleurige bloemen.

Meestal zijn klassieke taarten bedekt met witte crème of mastiek, versierd met mooie en eetbare strikken, bloemen, beeldjes, vlinders, enz. De vorm van de taarten is meestal rond, misschien vierkant, de taart is gemaakt in de vorm van een geschenk. Er zijn ijstaarten, soms worden ze vervangen door geportioneerd ijs. De meest populaire taarten, bedekt met mastiek, worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan beeldjes te maken, meestal in de vorm van een bruid en bruidegom, maar ook voor bloemen en decoraties.

Originele taarten

De "naked cake" is ook populair geworden, moderne ontwerpers houden van de filosofie van eenvoud en natuurlijkheid, bessen en fruit worden als decoratie gebruikt. Ze smeren de cake vaak in met aparte ongelijke slagen, maar het belangrijkste bij deze cakes is de onvergetelijke smaak en goede samenstelling.

Een wijdverbreide bruidstaart in de vorm van cupcakes zijn muffins of cakes. Ze bevinden zich meestal op de onderste laag van de cake en op de bovenste laag is er een gewone cake die de pasgetrouwden zullen snijden.

Onlangs is heel vaak de ombre-cake besteld voor een bruiloft. Het wordt zo genoemd vanwege de overgang van lichte crèmekleuren naar donkerdere. Het ziet er erg mooi uit en kan een mooi onderdeel zijn van het hele bruiloftsdecor.

Sommige liefhebbers van originele uitvindingen besluiten de cake te vervangen door een bruiloftspizza, of een grote watermeloen met vuurwerk te bestellen, er zijn ook zomerversies van een watermeloencake (binnen - watermeloen en buiten - room en decoraties).

De cake kan verschillende kleuren hebben, hij kan aan de buitenkant dezelfde kleur hebben en aan de binnenkant veelkleurig. Soms wordt er als verrassing een ring in de taart gebakken. Er wordt aangenomen dat wie hem vindt, binnenkort met zichzelf zal trouwen of trouwen. Er zijn andere symbolen voor verrassingen - een munt betekent rijkdom, een noot betekent een lang leven, een bootie betekent de geboorte van een kind. Zodat de verrassing niet per ongeluk wordt ingeslikt, kun je er beter een ansichtkaart met een wens aan bevestigen.

De klassieke optie is om de cake op een speciaal dienblad te halen, ze doen meestal de lichten uit, steken kaarsen of slingers aan, gebruiken vuurwerk en zetten prachtige muziek aan. De originele oplossing is het gebruik van speciale effecten, waardoor gekostumeerde personages, gymnasten en goochelaars voor de actie worden aangetrokken.

Je kunt de cake op een speciale schommel plaatsen en plechtig van bovenaf laten zakken, de cake kan vanaf het begin van het feest in de hal staan onder een glazen deksel. Soms wordt de cake-mock-up er effectief uitgehaald en op de grond laten vallen; er zijn veel indrukken van zo'n rally.

Aanbevolen: