Hoe Te Kleden Voor De Bruiloft Van Een Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Voor De Bruiloft Van Een Vriend
Hoe Te Kleden Voor De Bruiloft Van Een Vriend

Video: Hoe Te Kleden Voor De Bruiloft Van Een Vriend

Video: Hoe Te Kleden Voor De Bruiloft Van Een Vriend
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, April
Anonim

Een bruiloft is altijd een prachtig en helder feest. En als een geliefde vriend gaat trouwen, dan is dit een dubbele vakantie. En de vraag rijst nog scherper: wat te dragen? Benader dit probleem met alle ernst, want gemaakte fouten kunnen je toekomstige vriendschap schaden. Mee eens dat een trouwdag niet zo'n frequente gebeurtenis is in het leven van een vrouw. Op deze dag moet alles op rolletjes lopen, en men moet niet toestaan dat iemands toezicht de sublieme en trillende stemming van de bruid verduistert. Er zijn verschillende regels bij het kiezen van een outfit, waarbij je erop let dat je er waardig uitziet op de bruiloft van je vriend en in staat zult zijn om haar oprechte vriendelijke gevoelens te tonen.

Hoe te kleden voor de bruiloft van een vriend
Hoe te kleden voor de bruiloft van een vriend

instructies:

Stap 1

De bruid is de koningin van het feest. Het is aan haar dat ieders aandacht moet worden vastgeklonken. Daarom moet je outfit in alles bescheidener zijn dan die van haar. Vraag wat voor soort jurk de bruid zal hebben en denk na over hoe je je moet kleden om je vriendin niet te overschaduwen. Kleed je niet te sexy, te luxe of extravagant voor een bruiloft. Vermijd alle franje.

Stap 2

Als je als getuige wordt uitgenodigd, spreek dan met de jongeren af wat de stijl van je outfit moet zijn, welke kleuren je moet aanhouden, zodat het goed harmonieert met de kleding van het bruidspaar. Hetzelfde geldt voor het kostuum van de getuige.

Stap 3

Neem de vastgestelde dresscode in acht. Meestal wordt dit punt benadrukt in uitnodigingen. Maar als er geen bijzondere aanduidingen op deze partituur staan, dan kunt u vrij zijn in uw keuze. Uw pak moet echter passen bij het feest: mooi en elegant.

Stap 4

Probeer de weersvoorspelling voor de trouwdatum van je vriendin te achterhalen. Je outfitkeuze hangt hier ook van af. Kleed je naar het weer, vooral als je van plan bent om buiten te picknicken. En ook de gewoonte om gefotografeerd te worden tegen de achtergrond van lokale attracties in de open lucht is niet geschrapt.

Stap 5

De keuze van schoenen moet niet lichtvaardig worden genomen, want je zult een hele avond (of zelfs een dag) dansen, grappige wedstrijden en spelletjes hebben. Zowel tijdens uw verblijf op de burgerlijke stand als tijdens een fotosessie zult u veel moeten lopen. Naast dat ze bij je jurk of pak passen, moeten schoenen ook comfortabel zitten zodat je humeur niet verpest wordt door vervelende eeltplekken. Nieuwe schoenen moeten ruim van tevoren worden uitgedeeld.

Stap 6

De laatste tijd worden westerse tradities steeds vaker gebruikt bij bruiloften in Rusland. Een daarvan is de traditie van bruidsmeisjes die precies dezelfde jurken (of jurken van dezelfde kleur) dragen. Als je als zo'n bruidsmeisje op zo'n bruiloft wordt uitgenodigd, probeer dan zoveel mogelijk te voldoen aan de voorwaarden die de bruid stelt aan je outfit.

Stap 7

Een andere leuke trend zijn themabruiloften. Bijvoorbeeld een bruiloft in cowboystijl, bruiloft in 1920-stijl, bruiloft in literaire stijl, enz. Dit wordt ook noodzakelijkerwijs gewaarschuwd in de uitnodiging. Probeer creatief en enthousiast te zijn over het creëren van de look die van je wordt verwacht.

Stap 8

Dus, samenvattend wat er is gezegd, kunnen we de belangrijkste vereisten onderscheiden waaraan de kleding van een bruiloftsgast moet voldoen: elegantie en schoonheid, bescheidenheid, gepastheid, plechtigheid, gemak en naleving van het weer. Ja, en nog iets: vergeet je niet in een goed humeur te kleden, want de stemming van de gasten (en de beste vriend - vooral!) zal ook grotendeels afhangen van het succes van het hele feest.

Aanbevolen: