Tekenen En Waarzeggerij Voor Het Oude Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Tekenen En Waarzeggerij Voor Het Oude Nieuwe Jaar
Tekenen En Waarzeggerij Voor Het Oude Nieuwe Jaar

Video: Tekenen En Waarzeggerij Voor Het Oude Nieuwe Jaar

Video: Tekenen En Waarzeggerij Voor Het Oude Nieuwe Jaar
Video: EENHOORN TEKENEN | Een roze eenhoorn tekenen | Uitnodiging, wanddecoratie of verjaardagskaart 2024, April
Anonim

Zo'n interessante wintervakantie als Oud en Nieuw is nog een reden om met je gezin samen te komen, wensen te doen, jezelf te verwennen met iets lekkers. Voor degenen die in waarzeggerij en voortekenen geloven, is deze tijd ideaal om te proberen in de toekomst te kijken.

Oud nieuwjaar of nieuwjaar in de oude stijl, tekens en waarzeggerij
Oud nieuwjaar of nieuwjaar in de oude stijl, tekens en waarzeggerij

Waarzeggerij in de periode van 13 tot 14 januari - en het is op deze data dat het oude nieuwjaar valt - wordt als bijzonder waar beschouwd, omdat op dit moment mysterieuze krachten de aarde domineren en zowel mensen kunnen helpen als schaden. "Vasilyev's Evening" komt op 13 januari en op dit moment kun je veel leren over je toekomst.

Hoe te raden voor het oude nieuwe jaar: voorbereiding

Om een nauwkeurige voorspelling te krijgen, moet u zich aan bepaalde regels houden.

  1. Zorg ervoor dat u de komende rituelen serieus neemt. Frivoliteit en een komische houding kunnen het resultaat negatief beïnvloeden.
  2. Het is onmogelijk dat er knopen of sluitingen op de kleding zitten, het haar moet worden losgemaakt.
  3. Het is belangrijk om alle sieraden (ringen, oorbellen, armbanden) af te doen.
  4. Tijdens waarzeggerij moet je zo nauwkeurig mogelijk formuleren wat je wilt weten en jezelf mentaal onderdompelen in de mysterieuze wereld van voorspellingen.

Waarzeggerij "ja-nee"

Je moet een pot ontbijtgranen of graan nemen en je linkerhand erop leggen. Formuleer de vraag mentaal en neem een handvol graan uit de pot. Giet vervolgens een handvol granen op tafel en tel het aantal granen. Het bleek een oneven getal te zijn - het betekent "nee". Zelfs - ja.

Waarzeggerij over water

Er moeten twee glazen op tafel worden gezet. Vul een van hen volledig met water, de tweede moet leeg blijven. Doe dan een wens en giet meteen water van het ene glas in het andere. Als de vloeistof praktisch niet wordt gemorst, is de kans dat aan het verlangen wordt voldaan erg groot.

Waarzeggerij over de koning

Van de stapel die van tevoren is voorbereid, moet je de ruitenkoningkaart nemen, nadenken over de man die je naast je wilt zien en de kaart dan onder het kussen leggen. Dromen voor 14 januari zijn profetisch, dus wat je droomt zal uitkomen.

Waarzeggerij op verbrand papier

Het is noodzakelijk om kaarsen op tafel te zetten, een vel papier of een krant te nemen, het goed te verkreukelen en het dan in een diep bord te leggen en in brand te steken. Als het papier is opgebrand, breng je het bord naar de muur en draai je langzaam om, terwijl je de schaduw observeert. Wat in de schaduwen en silhouetten te zien zal zijn, zal in de toekomst wachten.

Oud nieuwjaar en zijn tekenen

In deze periode wordt het afgeraden om het woord 'dertien' hardop te zeggen. Er wordt aangenomen dat je door dit te doen mislukkingen in je leven aantrekt.

In de nacht van 14 januari kun je geen geld tellen, anders zal rijkdom je het hele jaar door aan je voorbij laten gaan.

Huisdieren op het oude nieuwjaar moeten goed worden gevoed met heerlijk eten, zodat ze niet ziek worden.

Afval en nutteloze dingen mogen op 13 en 14 januari niet uit huis worden gehaald, anders kun je je geluk het hele jaar kwijt.

Als iemand op dit moment ziek wordt, zal de ziekte moeilijk te genezen zijn.

Een kind dat tijdens de vakantieperiode wordt geboren, zal succesvol, gelukkig en rijk zijn.

Op deze dagen kun je geen geld op krediet geven en aannemen, anders blijft de behoefte de komende twaalf maanden achtervolgen.

Als het 's nachts flink sneeuwt, duurt de winter lang en komt de lente laat.

Aanbevolen: