Waarzeggerij Voor Het Nieuwe Jaar: Hoe We Plezier Hadden In De Kindertijd

Waarzeggerij Voor Het Nieuwe Jaar: Hoe We Plezier Hadden In De Kindertijd
Waarzeggerij Voor Het Nieuwe Jaar: Hoe We Plezier Hadden In De Kindertijd

Video: Waarzeggerij Voor Het Nieuwe Jaar: Hoe We Plezier Hadden In De Kindertijd

Video: Waarzeggerij Voor Het Nieuwe Jaar: Hoe We Plezier Hadden In De Kindertijd
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, Mei
Anonim

Favoriete vakantie - Nieuwjaar! Wat wachten we op hem, wat hopen we op een nieuw en natuurlijk beter leven! Het is op het nieuwe jaar dat we geloven dat er een wonder zal gebeuren, en dit vertrouwen leeft in ons sinds de kindertijd. Maar wat als we vandaag de waarzeggerij van onze kinderen voor het nieuwe jaar herinneren en ons geluk opnieuw beproeven?

Waarzeggerij voor het nieuwe jaar: hoe we plezier hadden in de kindertijd
Waarzeggerij voor het nieuwe jaar: hoe we plezier hadden in de kindertijd

1. Waarzeggerij door de verloofde. Op oudejaarsavond moet je op vijf identieke stukjes papier de namen van vijf bekende jongens (jongens, mannen) schrijven, elk stuk papier in een koker rollen en, naar bed gaan, ze onder je kussen leggen. Op de ochtend van 1 januari, wanneer je wakker wordt, leg je onmiddellijk je hand onder het kussen en raak je een van de vijf buizen aan - degene wiens naam op het stuk papier staat is de verloofde.

2. Een wens doen voor een geliefde. Een maand voor het nieuwe jaar moet je een stuk papier nemen, de regels van 1 tot 100 in verschillende kolommen nummeren en, je kennissen onthouden, je vriendinnen ondervragen, honderd namen schrijven van mannen wiens namen hetzelfde zijn als je geliefde. U zou dus een lijst van honderd echte naamgenoten moeten krijgen. Verder - de standaardprocedure: om kwart voor twaalf verbranden we een blad in een oude pan, gooien de as in een glas champagne en drinken op het klokkenspel, een wens doen voor onze geliefde!

3. Waarzeggerij voor het volgende jaar. Op de ochtend van 1 januari moet je willekeurig naar een boekenkast gaan om een boek te pakken, het openen zonder te kijken - op een willekeurige pagina, gewoon zonder te kijken, plaats je rechterwijsvinger ongeveer in het midden van deze pagina. Kijk dan naar de tekst en lees de zin waarop de vinger staat. Het belangrijkste is nu om te proberen de betekenis te ontcijferen van wat je hebt gelezen: dit wordt het bepalende kenmerk van het komende jaar! Natuurlijk komen fantasie en gevoel voor humor goed van pas!..

4. Collectieve waarzeggerij op oudejaarsavond met kaarsen en sinaasappelschillen. Iedereen zit aan tafel rond een brandende kaars. Elke waarzegger heeft een kwart sinaasappelschil in zijn handen. Op hun beurt knijpen ze elk in hun korst en richten ze een spray van sinaasappelolie op de kaarsvlam. Wie zal de helderste flits hebben - hij gaat het komende jaar trouwen (hij trouwt - mannen kunnen ook deelnemen aan deze waarzeggerij).

5. Waarzeggerij in de naam van de toekomstige echtgenoot. Voor deze waarzeggerij heb je moed en gebrek aan complexen nodig, een beetje moed … En in het nieuwe jaar hebben in de regel alle mensen zulke kwaliteiten! Op de ochtend van 1 januari moet je naar buiten gaan en de eerste man die hem komt ontmoeten vragen hoe hij heet (natuurlijk hem feliciteren met het nieuwe jaar). Dit wordt de naam van je verloofde!

Aanbevolen: